Повезане вести
Инспекција рада проверава околности погибије радника у “Џонсон електрику” у Нишу
Медијска кутија 27.08.2020
Инспектори рада у Нишу извршили су инспекцијски надзор у фабрици „Џонсон електрик“ одмах по обавештењу о погибији радника М. Б. (45), саопштило је данас Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. У… »
Инспекција контролисала нишку фабрику у којој је погинуо радник, тужилаштво чека извештај
Јужне вести 27.08.2020
Инспектори рада обавили су надзор фабрике Џонсон електрик у којој је синоћ погинуо радник, саопштава Министарство рада. Из Основног јавног тужилаштва кажу да очекују извештај инспекције и полиције па ће одлучити о даљем… »
Обављен инспекцијски надзор након погибије радника у фабрици „Џонсон електрик“
Нишке вести 27.08.2020
„М. Б. је код наведеног послодавца био у радном односу на неодређено време од 2014. године на пословима одржавања преса“, пише у саопштењу. Запослени је задобио повреде услед којих је смртно страдао на лицу места. У поступку… »
Вести дана »

Ухапшен осумњичен да је бацио бомбу на угоститељски објекат у Зрењанину
РТВ пре 39 минутајош 30 повезаних

"Пета ради по закону и ја радим по закону": Огласила се директорка Пете београдске гимназије: Ево да ли ће бити на дужности након конкурса
Блиц пре 3 сатајош 33 повезане

"Молила сам се Богу да су живе": Потресне изјаве комшија након пожара у Раковици
Телеграф пре 38 минутајош 38 повезаних

Гоци: Одушевљен сам што су студенти из Србије ушли у ужи избор за награду Сахаров
Данас пре 2 сатајош 13 повезаних

Од следеће недеље ова појава правиће проблем! Огласио се РХМЗ: Након топлих дана, поново преокрет
Телеграф пре 4 сатијош 33 повезане