Povezane vesti
Tomane: "Svesni smo da nismo na nivou, razgovarali smo"
Sportske.net 27.08.2020
Portugalski fudbaler Tomane rekao je da Crvena zvezda nije bila na nivou protiv Tirane, ali da će se ekipa truditi da bude sve bolja. Portugalski fudbaler Tomane rekao je da Crvena zvezda nije bila na nivou protiv tirane, ali da će se ekipa truditi da… »
Tomane: Bez straha, bićemo bolji
N1 Info 27.08.2020
Čovek odluke u sinoćnoj utakmici Antonio Tomane nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da se upravo njegovim golom Zvezda plasirala u dalji tok kvalifikacija. "Drago mi je što sam bio u prilici da rešim meč i donesem klubu veoma važnu pobedu. Uvek sam tu… »
Tomane: Tirana samo loš dan, bićemo bolji
Nova 27.08.2020
Portugalac Antonio Tomane prekratio je muke Crvene zvezde golom u Tirani u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Svi u redovima srpskog šampiona su složni da ekipa na terenu nije ličila na sebe i da s takvom igrom nema šta da traži u predstojećim… »
Vesti dana »
Usijanje kreće! "Ne verujemo Americi" Sitno do početka istorijskih pregovora u Pakistanu, najmoćniji igrač tiho vuče konce koji će SAD da razbesni
Blic pre 18 minutajoš 39 povezanih
Letelica sletela uspravno uz pomoć tri padobrana: Astronauti misije Artemis II bezbedno se vratili na Zemlju posle leta oko Meseca (foto)
Večernje novosti pre 1 satjoš 25 povezanih
"Brinu o meni jer sam najmlađi" Nikola Topić oduševio sve! Pričao o Jokiću i Bogdanoviću, pa otkrio nepoznat detalj: Nema mnogo srpskih igrača u NBA ligi...
Kurir pre 38 minutajoš 35 povezanih
Niste stigli da ofarbate jaja na Veliki petak? Postoji staro pravilo za subotu koje domaćica moraju da znaju
Kurir pre 2 minutajoš 21 povezana
Vučević: Datum izbora nije najvažniji, ne možemo rušiti svoju kuću dok duvaju orkani u svetu
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih