Povezane vesti
Tomane: "Svesni smo da nismo na nivou, razgovarali smo"
Sportske.net 27.08.2020
Portugalski fudbaler Tomane rekao je da Crvena zvezda nije bila na nivou protiv Tirane, ali da će se ekipa truditi da bude sve bolja. Portugalski fudbaler Tomane rekao je da Crvena zvezda nije bila na nivou protiv tirane, ali da će se ekipa truditi da… »
Tomane: Bez straha, bićemo bolji
N1 Info 27.08.2020
Čovek odluke u sinoćnoj utakmici Antonio Tomane nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da se upravo njegovim golom Zvezda plasirala u dalji tok kvalifikacija. "Drago mi je što sam bio u prilici da rešim meč i donesem klubu veoma važnu pobedu. Uvek sam tu… »
Tomane: Tirana samo loš dan, bićemo bolji
Nova 27.08.2020
Portugalac Antonio Tomane prekratio je muke Crvene zvezde golom u Tirani u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Svi u redovima srpskog šampiona su složni da ekipa na terenu nije ličila na sebe i da s takvom igrom nema šta da traži u predstojećim… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Policija pendrecima na studente i građane ispred Univerziteta u Novom Pazaru: Pristižu nove jedinice Žandarmerije
Nova pre 32 minutajoš 51 povezana

Odložene sankcije NIS-u: Srbijagas očekuje stabilno tržište nafte
Serbian News Media pre 2 satajoš 40 povezanih

(VIDEO) Studenti izbačeni iz Univerziteta u Novom Pazaru: „Napad na jednog je napad na sve nas“
In medija pre 2 satajoš 24 povezane

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 3 satajoš 41 povezana