Povezane vesti
"U selu se o tome ćuti": Komšije Danijele Štajnfeld koja je rekla da ju je moćnik silovao otkrile da su je videle pre nekoliko…
Blic 27.08.2020
Glumica Danijela Štajnfeld u dokumentarnom filmu "Zaceli me" otkrila je da ju je silovao jedan moćnik iz filmske industrije, a u ovom ostvarenju pušteno je nekoliko sekundi razgovora sa pomenutim muškarcem. Meštani u njenom rodnom Ruksom Krstoru užasnuti… »
Kapija zaključana, roletne spuštene! Komšije iz sela glumice koju je silovao producent u šoku! Ništa nisu slutili
Kurir 27.08.2020
Glumica Danijela Štajnfeld izazvala je pravu buru u javnosti kada je otkrila da ju je na početku karijere silovao filmski moćnik. Danijela je traumatično iskustvo opisala u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me", koji je premijerno prikazan na "Sarajevo… »
Vesti dana »
Promenljivo vreme za vikend: Smena sunca, tropskih temperatura i pljuskova
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 16 povezanih
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku Hiljadu raketa usmereno ka Iranu ako pokušaju da me ubiju, poručio Tramp
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih
Pretučen književnik Vladimir Arsenijević u Beogradu, uoči komemoracije u organizaciji NVO
Serbian News Media pre 14 minutajoš 7 povezanih
Danas Svetski dan stanovništva, Macura: Odgovor na demografske izazove edukacija mladih
RTV pre 1 satjoš 5 povezanih
Vukanović: Kokeza po zadatku BIA pravi novu stranku preko Drine, Vučić želi da sve kontroliše
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih