Повезане вести

Живковић о незгоди: Она је ударила мене, а не ја њу

Живковић о незгоди: Она је ударила мене, а не ја њу

Нова 27.08.2020
Председник Нове странке Зоран Живковић потврдио је за портал Нова.рс да је данас око 15.20 сати дошло до саобраћајне незгоде, на раскрсници улица Кнеза Вишеслава и Пожешке улице, али каже да је жена налетела на његов аутомобил… »
Зоран Живковић аутомобилом ударио жену на пешачком прелазу

Зоран Живковић аутомобилом ударио жену на пешачком прелазу

Нова 27.08.2020
Председник Нове странке Зоран Живковић ударио је аутомобилом "цитроен ајкула" женску особу данас око 15.20 часова, на пеђачком прелазу на раскрсници улица Кнеза Вишеслава и Пожешке на Бановом Брду у Београду. Како су за портал… »
"Већ сам био на пешачком, она се одједном појавила": Детаљи удеса у ком је Зоран Живковић аутомобилом ударио девојку на…

"Већ сам био на пешачком, она се одједном појавила": Детаљи удеса у ком је Зоран Живковић аутомобилом ударио девојку на…

Блиц 27.08.2020
Председник Нове странке Зоран Живковић имао је данас око 15.20 сати саобраћајни удес на Бановом брду у ком је повређена жена када ју је ударио аутомобилом "цитроен ајкула" на пешачком прелазу. Живковић је за "Блиц" објаснио како… »
Тужилаштво подноси кривичну пријаву против Живковића

Тужилаштво подноси кривичну пријаву против Живковића

Нова 27.08.2020
Председник Нове странке Зоран Живковић данас је аутомобилом "цитроен ајкула" ударио женску особу на пешачком прелазу на Бановом Брду, због чега ће против њега бити поднета кривична пријава, потврдила је портпарол Милица Љубичић… »
Зоран Живковић имао удес: Аутомобилом ударио жену на пешачком прелазу

Блиц 27.08.2020
Председник Нове странке Зоран Живковић ударио је аутомобилом "цитроен ајкула" женску особу на пешачком прелазу данас око 15.20 часова. Несрећа се догодила на раскрсници улица Кнеза Вишеслава и Пожешке на Бановом брду, пише… »
Живковић аутомобилом оборио жену на Бановом Брду

Живковић аутомобилом оборио жену на Бановом Брду

Дневник 27.08.2020
БЕОГРАД: Председник Нове странке Зоран Живковић данас је аутомобилом “цитроен ајкула” ударио женску особу на пешачком прелазу на Бановом Брду, потврђено је Тањугу у Другом основном тужилаштву у Београду. Против Живковића ће бити… »
Поново инцидент са "ајкулом": Зоран Живковић ударио жену на пешачком! (фото)

Поново инцидент са "ајкулом": Зоран Живковић ударио жену на пешачком! (фото)

Мондо 27.08.2020
Председник Нове странке Зоран Живковић ударио је аутомобилом “цитроен ајкула” женску особу на пешачком прелазу данас око 15.20 часова, Председник Нове странке Зоран Живковић ударио је аутомобилом “цитроен ајкула” женску особу на… »
Живковић ударио девојку на пешачком прелазу: Тврди да је било зелено, познато стање повређене

Живковић ударио девојку на пешачком прелазу: Тврди да је било зелено, познато стање повређене

Србија данас 27.08.2020
Како су навели, у том делу града био је густ саобраћај, па се лидер Нове странке кретао малом брзином. Лидер Нове странке Зоран Живковић доживео је саобраћајну незгоду у Београду око 15.30 сати. Живковић се кретао Пожешком улицом… »
Зоран Живковић за Курир признао да је ајкулом ударио жену: Она је налетела на ауто! Онда сам сам урадио ово

Зоран Живковић за Курир признао да је ајкулом ударио жену: Она је налетела на ауто! Онда сам сам урадио ово

Курир 27.08.2020
Лидер Нове странке Зоран Живковић потврдио је за Курир да је дошло до саобраћајне незгоде данас поподне на раскрсници улица Кнеза Вишеслава и Пожешке, код Градске општине Чукарица у Београду. Том приликом Живковић је "цитроеном… »
Зоран Живковић аутомобилом ударио жену на пешачком прелазу! Политичар изазвао саобраћајну несрећу у Београду

Зоран Живковић аутомобилом ударио жену на пешачком прелазу! Политичар изазвао саобраћајну несрећу у Београду

Курир 27.08.2020
Председник Нове странке Зоран Живковић ударио је аутомобилом "цитроен ајкула" женску особу на пешачком прелазу данас око 15.20 часова. Несрећа се догодила на раскрсници улица Кнеза Вишеслава и Пожешке, код Градске општине… »

Србија данас 27.08.2020
Председник Нове странке Зоран Живковић ударио је аутомобилом "цитроен ајкула" женску особу на пешачком прелазу данас око 15.20 часова. Несрећа се догодила на раскрсници улица Кнеза Вишеслава и Пожешке на Бановом брду. Зорану… »

Вести дана »