Повезане вести

Живот су са троје деце провели као подстанари, сада су добили две куће комплетно опремљење и то од жене коју ни не познају…

Живот су са троје деце провели као подстанари, сада су добили две куће комплетно опремљење и то од жене коју ни не познају…

Блиц 27.08.2020
Породица са троје деце из Старих Бановаца, којима је племенита Војвођанка Д. А. поклонила своје комплетно уређено домаћинство и имање у селу Доња Каменица код Ваљева, следеће седмице ће се уселити у свој нови дом, сазнаје… »
Кључеве им дајем следеће недеље, имају троје деце, долазе да се упознамо: Драгана пронашла породицу којој ће да поклони кућу…

Кључеве им дајем следеће недеље, имају троје деце, долазе да се упознамо: Драгана пронашла породицу којој ће да поклони кућу…

Вечерње новости 26.08.2020
НЕ желим да се ова прича диже на велика звона, а истог су става и људи којима сам поклонила кућу и имање. Они ће наредне недеље доћи код мене у Долово, да преузму кључеве и да се боље упознамо. Пре два месеца, обратила сам… »
Племенита Војвођанка је имање са две куће поклонила породици без дома, а њен живот обележила је трагична породична прича…

Племенита Војвођанка је имање са две куће поклонила породици без дома, а њен живот обележила је трагична породична прича…

Блиц 26.08.2020
Племенити и несвакидашњи гест Војвођанке Д. А, која је поклонила једној породици без крова над главом комплетно и прилично пространо сеоско имање у Доњој Каменици код Ваљева, на жалост, прати трагична породична прича, а све… »

Вести дана »