Повезане вести
Додик: Мигранти немају шта да траже у Српској
РТВ 27.08.2020
УГЉЕВИК - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је данас да мигранти немају шта да траже у Републици Српској, без обзира са која стране долазе. "Нисмо ми довели мигранте овде, па ни тамо. Они ће се поново вратити… »
Додик: Мигранти немају шта да траже у Српској
Политика 27.08.2020
УГЉЕВИК - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је данас да мигранти немају шта да траже у Републици Српској, без обзира са која стране долазе. „Нисмо ми довели мигранте овде, па ни тамо. Они ће се поново вратити… »
Додик: Мигранти немају шта да траже у Српској! Могу да их довозе до ентитетске линије али само џабе троше бензин!
Курир 27.08.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је данас да мигранти немају шта да траже у Републици Српској, без обзира са која стране долазе. "Нисмо ми довели мигранте овде, па ни тамо. Они ће се поново вратити тамо и неће… »
Нови задатак савета министара: Додик: Направити споразум о реадмисији са земљама порекла миграната
Блиц 27.08.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да су чланови Председништва задужили Савет министара да направи споразуме о реадмисији са земљама из којих долази највећи број илегалних миграната у БиХ, попут Пакистана и… »
Вести дана »

Виши суд у Новом Саду одбио жалбу: Студент Богдан Јовичић остаје у притвору, скупови подршке у више градова (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 54 повезане

Звезда сазнала ривала у финалу: Спектакл на Криту - братски дерби за трофеј!
Курир пре 44 минутајош 36 повезаних