Povezane vesti
Dodik: Migranti nemaju šta da traže u Srpskoj
RTV 27.08.2020
UGLJEVIK - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da migranti nemaju šta da traže u Republici Srpskoj, bez obzira sa koja strane dolaze. "Nismo mi doveli migrante ovde, pa ni tamo. Oni će se ponovo vratiti tamo i neće biti u Srpskoj… »
Dodik: Migranti nemaju šta da traže u Srpskoj
Politika 27.08.2020
UGLjEVIK - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da migranti nemaju šta da traže u Republici Srpskoj, bez obzira sa koja strane dolaze. „Nismo mi doveli migrante ovde, pa ni tamo. Oni će se ponovo vratiti tamo i neće biti u Srpskoj… »
Dodik: Migranti nemaju šta da traže u Srpskoj! Mogu da ih dovoze do entitetske linije ali samo džabe troše benzin!
Kurir 27.08.2020
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da migranti nemaju šta da traže u Republici Srpskoj, bez obzira sa koja strane dolaze. "Nismo mi doveli migrante ovde, pa ni tamo. Oni će se ponovo vratiti tamo i neće biti u Srpskoj. Možemo se… »
Novi zadatak saveta ministara: Dodik: Napraviti sporazum o readmisiji sa zemljama porekla migranata
Blic 27.08.2020
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da su članovi Predsedništva zadužili Savet ministara da napravi sporazume o readmisiji sa zemljama iz kojih dolazi najveći broj ilegalnih migranata u BiH, poput Pakistana i Maroka. On je rekao na… »
Vesti dana »
Novi toplotni talas od četvrtka: Na jugu Srbije do 42 stepena
Bujanovačke pre 56 minutajoš 13 povezanih
Požari odneli jedan život - U Deliblatskoj peščari više od 330 ljudi gasi vatru, vetar razgoreva žarišta na Stolovima
RTV pre 31 minutajoš 27 povezanih
Zemljotres jačine 6,1 stepen po Rihteru pogodio Indoneziju, nema upozorenja na cunami
RTV pre 36 minutajoš 15 povezanih