Povezane vesti
Bez vode dve ulice u Novom Sadu, Veterniku i Karlovcima
Dnevnik 28.08.2020
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će y petak, 28.8.2020. do 13 sati biti Ulica Vojislava Jovanovića Maramba. Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Vinogradarska i okolne ulice u Sremskim Karlovcima. Zbog planiranih radova… »
Deo Sremskih Karlovaca bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 28.08.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Vinogradarska i okolne ulice u Sremskim Karlovcima. Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija", postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »
Delovi Gornjih Livada i Veternika do 13 sati bez vode
Moj Novi Sad 28.08.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Vojislava Jovanovića Maramba u Novom Sadu. Da podsetimo, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica 19. maja u Veterniku. Iz "Vodovoda"… »
Vesti dana »
Država deli ogroman novac: Siniša Mali otkrio ko dobija do 35.000 dinara i kada kreće isplata za 3 miliona građana, stižu i vaučeri i popust na struju
Kurir pre 14 minutajoš 31 povezana
Hitno se oglasio RHMZ! Srbija u crvenom: Ponovo 40°C, pa oluje i gromovi, moguć grad i obilni pljuskovi
Telegraf pre 24 minutajoš 30 povezanih
Ko je ukrajinski oligarh koji je stradao u eksploziji u Monaku: Odrekao se državljanstva, Zelenski mu uveo sankcije i zamrznuo imovinu (video, foto)
Kurir pre 29 minutajoš 26 povezanih
Razorni zemljotresi u Venecueli: Najmanje 1.700 mrtvih, priče o čudesnim preživljavanjima
BBC News pre 1 satjoš 22 povezane
Kuman: Sada će verovatno svi da me kritikuju, ali uradio bih sve isto
RTS pre 4 minutajoš 82 povezane