Povezane vesti
Đilas: Štitio sam svoju decu, kaznu neću da platim
N1 Info 28.08.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je za agenciju Beta da će se u utorak, 1. septembra, odazvati suđenju po prijavi Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije da je kršio zabranu kretanja u vreme policijskog časa, ali da neće… »
Đilas: Branio sam svoju decu, kaznu neću da platim, spreman sam da idem u zatvor
Beta 28.08.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas rekao je danas Beti da će se u utorak, 1. septembra, odazvati sudjenju po prijavi Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije da je kršio zabranu kretanja u vreme policijskog časa, ali da neće platiti… »
Đilas: Branio sam decu, spreman sam da idem u zatvor
Nova 28.08.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je danas Beti da će se u utorak, 1. septembra, odazvati suđenju po prijavi Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije da je kršio zabranu kretanja u vreme policijskog časa, ali da neće platiti… »
Vesti dana »

U sinoćnim neredima u Srbiji povređeno 6 policajaca, privedeno 56 ljudi tokom neprijavljenih protesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 4 minutajoš 56 povezanih

Upozorenje na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u delovima Srbije
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 31 povezana

Detonacija! Uoči okršaja Crvene zvezde i Pafosa - potpisuje jedan od najboljih svetskih napadača?
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Putin pristao na "čvrste" bezbednosne garancije za Ukrajinu, tvrdi američki izaslanik Vitkof
Euronews pre 30 minutajoš 128 povezanih

Rhmz izdao hitno upozorenje za Beograd! Smrklo se nebo, stižu pljuskovi sa grmljavinom: Krenuće od ovih delova grada (foto)
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih