Povezane vesti
Đilas: Štitio sam svoju decu, kaznu neću da platim
N1 Info 28.08.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je za agenciju Beta da će se u utorak, 1. septembra, odazvati suđenju po prijavi Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije da je kršio zabranu kretanja u vreme policijskog časa, ali da neće… »
Đilas: Branio sam svoju decu, kaznu neću da platim, spreman sam da idem u zatvor
Beta 28.08.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas rekao je danas Beti da će se u utorak, 1. septembra, odazvati sudjenju po prijavi Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije da je kršio zabranu kretanja u vreme policijskog časa, ali da neće platiti… »
Đilas: Branio sam decu, spreman sam da idem u zatvor
Nova 28.08.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je danas Beti da će se u utorak, 1. septembra, odazvati suđenju po prijavi Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije da je kršio zabranu kretanja u vreme policijskog časa, ali da neće platiti… »
Vesti dana »
Neočekivan ishod glasanja u Kuli: Greška ili "slaba karika" i kako je "vođa" akreditovanim medijima zabranio ulaz
N1 Info pre 27 minutajoš 29 povezanih
„Uz njega su prijatelji…“ Sin Halida Bešlića neutešan nakon smrti majke, menadžer ispričao potresne detalje
Dnevnik pre 22 minutajoš 27 povezanih
Realni rast BDP-a u prvom kvartalu 3,2 odsto, građevina, industrija i IT usporili rast
Nova ekonomija pre 3 satajoš 37 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 89 povezanih
Mijatović podneo ostavku na mesto potpredsednika: Želim da budem predsednik Partizana
RTV pre 1 satjoš 44 povezane