Povezane vesti
Đilas: Štitio sam svoju decu, kaznu neću da platim
N1 Info 28.08.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je za agenciju Beta da će se u utorak, 1. septembra, odazvati suđenju po prijavi Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije da je kršio zabranu kretanja u vreme policijskog časa, ali da neće… »
Đilas: Branio sam svoju decu, kaznu neću da platim, spreman sam da idem u zatvor
Beta 28.08.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas rekao je danas Beti da će se u utorak, 1. septembra, odazvati sudjenju po prijavi Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije da je kršio zabranu kretanja u vreme policijskog časa, ali da neće platiti… »
Đilas: Branio sam decu, spreman sam da idem u zatvor
Nova 28.08.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je danas Beti da će se u utorak, 1. septembra, odazvati suđenju po prijavi Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije da je kršio zabranu kretanja u vreme policijskog časa, ali da neće platiti… »
Vesti dana »
Sneg paralisao Čačak: Više naselja ostalo bez struje: Građani u strahu zbog hladnih radijatora
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih
Tramp i Putin spremaju tajni plan za kraj rata: U Ukrajini?! Jedno pitanje stvara ključni problem, Zelenski strepi: "Znamo da rade na nečemu"
Blic pre 42 minutajoš 11 povezanih
Senzacija kakvu fudbal ne pamti! Bivši selektor Srbije odveo nepriznatu državu na Mundijal
Večernje novosti pre 12 minutajoš 13 povezanih
Luka Dončić ušao u MVP trku! Brutalna partija Slovenca i jasna poruka za Jokića i ekipu!
Kurir pre 22 minutajoš 9 povezanih