Povezane vesti
Đilas: Štitio sam svoju decu, kaznu neću da platim
N1 Info 28.08.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je za agenciju Beta da će se u utorak, 1. septembra, odazvati suđenju po prijavi Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije da je kršio zabranu kretanja u vreme policijskog časa, ali da neće… »
Đilas: Branio sam svoju decu, kaznu neću da platim, spreman sam da idem u zatvor
Beta 28.08.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas rekao je danas Beti da će se u utorak, 1. septembra, odazvati sudjenju po prijavi Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije da je kršio zabranu kretanja u vreme policijskog časa, ali da neće platiti… »
Đilas: Branio sam decu, spreman sam da idem u zatvor
Nova 28.08.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je danas Beti da će se u utorak, 1. septembra, odazvati suđenju po prijavi Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije da je kršio zabranu kretanja u vreme policijskog časa, ali da neće platiti… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 81 povezana

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 41 povezana

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 61 povezana

Student iz Srbije na jednom od presretnutih brodova s pomoći za Gazu
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 19 povezanih