Повезане вести
Огласио се први пут након туче: Мегвајер отворио душу – Плашио сам се за живот, не желим да се извиним!
Хот спорт 28.08.2020
Најскупљи штопер на свету Хари Мегвајер рекао је у интервјуу за ‘ББЦ’ да не жели да се извињава због инцидента на грчком острву Миконос. Подсетимо, штопер Манчестер јунајтеда проглашен је кривим због наношења тешких телесних… »
Први пут о голготи у Грчкој: Ја сам жртва, ја знам истину!
Нова 28.08.2020
Хари Мегвајер, капитен Манчестер јунајтеда, први пут се обратио јавности после турбулентног периода током одмора у Грчкој. Најскупљи дефанзивац Премијер лиге је био учесник у неколико инцидената на грчком острву Миконос. Све се… »
Мегвајерова исповест - "Био сам у страху све време, мислио сам да смо киднаповани!"
Спортске.нет 28.08.2020
Капитен Манчестер Јунајтеда о инциденту на Миконосу причао за ББЦ. Мегвајер је у Енглеској где је и сачекао крај суђења у Грчкој где је добио казну од 21 месец затворске казне која је одложена за три године а адвокатски тим се и… »
Шта каже Хари? Албанци хтели да му силују сестру: Мегвајер је чак помислио и да је отет
Мондо 28.08.2020
Хари Мегвајер причао детаљније о инциденту на Миконосу, када је због туче испред једног клуба завршио два дана у притивору. Хари Мегвајер причао детаљније о инциденту на Миконосу, када је због туче испред једног клуба завршио… »
Мегвајер: Шутирали су ме и говорили "нема више фудбала"
Н1 Инфо 28.08.2020
Капитен Манчестер јунајтеда Хари Мегвајер каже у интервјуу за ББЦ да нема намеру да се извињава због инцидента на грчком острву Миконос. Он је проглашен кривим за наношење телесних повреда, покушај подмићивања, насиље над… »
"Плашио сам се за живот, много су ме: Тукли!" Мегвајер први пут проговорио о тучи због које је осуђен на 21 месец условне…
Спортал блиц 28.08.2020
Капитен Јунајтеда проговорио о тучи на Миконосу. Уместо релаксације, одмора и уживања, Хари Мегвајер је на Миконосу доживео велику непријатност и стрес због чега је чак и његов професионални статус стављен на коцку. Капитен… »
Мегвајер о кривици, први пут после инцидента на Миконосу: Знам истину и када причам о том догађају не осећам се добро
Вечерње новости 28.08.2020
ФУДБАЛЕР Хари Мегвајер се вратио кући из Грчке и инцидент који је имао на Миконосу остаће му “успомена” за цео живот. Он је једне ноћи на острву учествовао у тучи са групом младића и оптужен је за изазивање инцидента, насилничко… »
Мегвајер се огласио после инцидента у Грчкој: Уплашио сам се за живот, нећу никоме да се извињавам
Телеграф 28.08.2020
Капитен Јунајтеда проговорио о тучи на Миконосу. Уместо релаксације, одмора и уживања, Хари Мегвајер је на Миконосу доживео велику непријатност и стрес због чега је чак и његов професионални статус стављен на коцку. Капитен… »
Вести дана »
Полиција привела више пољопривредника након што су блокирали прилазе граничном прелазу Бадовинци
Недељник пре 2 сатајош 15 повезаних
Адвокат: Одређен притвор ухапшенима на протесту пољопривредника у Бадановцима, имају повреде
Радио сто плус пре 18 минутајош 19 повезаних
Број жртава на Блиском истоку расте, Трамп каже да операција 'иде врло добро'
BBC News пре 1 сатјош 25 повезаних