Povezane vesti

Afera srpski vajnstin! Najveća tajna o silovanju koju sam čuvala sve ove godine: Danijela Štajnfeld uživo otkrila istinu

Afera srpski vajnstin! Najveća tajna o silovanju koju sam čuvala sve ove godine: Danijela Štajnfeld uživo otkrila istinu

Kurir 28.08.2020
Glumica Danijela Štajnfeld izazvala je pometnju u domaćoj javnosti kada je otkrila da ju je na početku karijere silovao filmski moćnik iz Srbije. Ona je rešila o svemu da progovori u svom "lajv" prenosu na Instagramu. "Nadam se da ste dobro, javljam… »
Glumica progovorila o silovanju i tajni koju je čuvala godinama: Danijela se uključila uživo i ispričala istinu! (video)

Glumica progovorila o silovanju i tajni koju je čuvala godinama: Danijela se uključila uživo i ispričala istinu! (video)

Mondo 28.08.2020
Glumica se putem Instagrama obratila pratiocima. Glumica se putem Instagrama obratila pratiocima. Glumica Danijela Štajnfeld, koju najbolje poznajemo kao lepu Mariolu iz filma "Ivkova slava", izazvala je pometnju u srpskoj javnosti nakon što je otkrila… »
Silovaću te opet ako otkriješ moje ime! Danijela dobila jezive pretnje od moćnika silovatelja

Silovaću te opet ako otkriješ moje ime! Danijela dobila jezive pretnje od moćnika silovatelja

Mondo 28.08.2020
Pretnje glumici Danijeli Štajnfeld i njenoj porodici! Pretnje glumici Danijeli Štajnfeld i njenoj porodici! Posle hrabre ispovesti Danijele Štajnfeld, koja je objavila da je bila žrtva silovanja, javila se još jedna domaća glumica i otkrila da je… »
Glumici danijeli Štajnfeld filmski moćnik pretio: Zucneš li da sam te ja silovao, najeb**eš!

Glumici danijeli Štajnfeld filmski moćnik pretio: Zucneš li da sam te ja silovao, najeb**eš!

Kurir 28.08.2020
Ovih dana od svog silovatelja dobija strahovite pretnje da će učiniti isto kao i pre deset godina, ukoliko javnosti otkrije njegovo ime! Glumica Danijela Štajnfeld, koja je izazvala pravu buru u domaćoj javnosti kada je otkrila da ju je na početku… »

Vesti dana »