Povezane vesti
"Izgubila sam uloge jer nisam htela da dođem u hotel 'na kafu' u tri ujutru": Ispovest još jedne srpske glumice o nepristojnim…
Blic 28.08.2020
Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld otkrila da ju je silovao moćnik iz filmske industrije, oglasila se i njena koleginica Jelica Kovačević, a sada i glumica Ana Sakić, koja je ispričala da je takođe dobijala nepristojne ponude. - Sve svoje probleme… »
Ana Sakić o nepristojnim ponudama u domaćem filmu: Ostajala sam bez uloga jer nisam išla po hotelskim sobama!
Kurir 28.08.2020
Ana Sakić kaže da slučaj njene koleginice Danijele Štajnfeld nije usamljen. Gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji, ona je otkrila da je i sama imala sličan problem. - Sve svoje probleme sam rešavala sama. Nije dobro da se o ovakvim… »
Vesti dana »

Vučić o snimcima na Železničkoj stanici u Novom Sadu: Kako je moguće da 11 meseci nismo ovo videli?
Telegraf pre 36 minutajoš 30 povezanih

Ko je od opozicije došao na sastanak sa Brnabić pred sutrašnju sednicu Skupštine?
Danas pre 46 minutajoš 30 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 8 povezanih

Normalizovan saobraćaj na auto-putu Beograd-Novi Sad, koji je bio u prekidu zbog sudara
RTV pre 1 satjoš 33 povezane