Povezane vesti
Ruska baza u Siriji – neosvojiva tvrđava
Vesti online 28.08.2020
Ešaloni protivvazdušne odbrane, bezbednost na visokom nivou, savremeni tehnički objekti, ukratko, pravi vojni grad. Tako izgleda vazdušna baza Hmejmim pet godina pošto su ruski piloti došli u Siriju. Od malog aerodroma do neosvojive tvrđave S-400… »
Neosvojiva tvrđava: Rusi napravili najveću vojnu bazu na najvažnijem delu sveta (foto)
Pravda 28.08.2020
Ešaloni protivvazdušne odbrane, bezbednost na visokom nivou, savremeni tehnički objekti, ukratko, pravi vojni grad. Tako izgleda vazdušna baza Hmejmim pet godina pošto su ruski piloti došli u Siriju. Hmejmim je postao primer ne samo za rusku vojsku, već… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Milena Kačavenda zauzela 7. mesto! Sin Nikola dočekao majku i DEMANTOVAO navode, pa usledilo grljenje sa Durdžićima: „Drago mi je što sam ispratila Anđela i Janjuša!“
Svet & Skandal pre 14 minutajoš 10 povezanih
Bivši ljubavnici u duelu Najduhovitiji rijaliti učesnik izbačen iz superfinala: Svaki presek sve napetiji
Blic pre 30 minutajoš 7 povezanih
"Tužiću je, neće videti dinara" Terza pobesneo zbog ćerke, vređa Milicu i histeriše: "Imam dokaze protiv nje" (video)
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Španski reprezentativac progovorio o paklu posle finala: Argentinci pokušali da ga udare, a evo šta je on poručio...
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane