Повезане вести
Марш на Васхингтон: 'Можда сте убили сањара, али нећете убити сан'
Слободна Европа 28.08.2020
Хиљаде људи окупило се у Васхингтону у петак 28. августа како би осудили расизам и протестовали против полицијске бруталности у Сједињеним Државама на годишњицу марша за људска права из 1963. године током којег је Матин… »
Хиљаде људи обележиле годишњицу историјског "Марша на Вашингтон"
Глас Америке 28.08.2020
ВАШИНГТОН — Хиљаде људи учествовале су у петак на маршу у америчкој престоници Вашингтону да би одбациле расизам, протестовале против полицијске бруталности и обележиле годишњицу "Марша на Вашингтон" 1963. године. Учесници… »
Марш на Вашингтон - Дан када су Афроамериканци „имали сан“
Јужне вести 28.08.2020
ББЦ Мартин Лутер Кинг током говора у Вашингтону На плочнику Меморијалног центра Абрахам Линколн у Вашингтону уклесане су три речи: „Ја имам сан". Изговорио их је 28. августа 1963. године Мартин Лутер Кинг млађи, који ће постати… »
Сања ли Америка још сан Мартина Лутера Кинга
РТС 28.08.2020
Хиљаде људи окупило се на маршу у Вашингтону како би осудило расизам и полицијску бруталности на годишњицу марша из 1963. године, када је лидер борбе за грађанска права Мартин Лутер Кинг одржао свој историјски говор "Имам… »
Хиљаде људи на годишњици хисторијског Марша на Васхингтон 1963.
Ал Јазеера 28.08.2020
Породице Афроамериканаца које су ранили или убили полицајци говорит ће на истом мјесту на којем је Мартин Лутхер Кинг Јр. одржао свој познати говор. Хиљаде људи окупљају се у Васхингтону како би обиљежили 57. годишњицу… »
Марш на Вашингтон – Дан када су Афроамериканци „имали сан“
Данас 28.08.2020
На плочнику Меморијалног центра Абрахам Линколн у Вашингтону уклесане су три речи: „Ја имам сан“. Изговорио их је 28. августа 1963. године Мартин Лутер Кинг Млађи, који ће постати тек један од двојице Американаца чији се рођендан… »
Вести дана »
Министарка енергетике: Нафтне компаније три пута повећале увоз деривата
Бизнис.рс пре 14 минутајош 36 повезаних
Адвокати и опозиција о понашању полиције код Бановине: Тешка кривична дела припадника МУП-а
Ин медија пре 1 сатјош 48 повезаних
Од Зрењанинца одузето 10,15 грама марихуане, након саслушања му одређен притвор
Зрењанински пре 54 минутајош 25 повезаних
Метеоролог открио колико ће трајати захлађење и када да очекујемо први снег у Београду
Правда пре 1 сатјош 61 повезана