Повезане вести

Лекари: Без казнене политике, али грађани да буду одговорни по повратку у земљу

Лекари: Без казнене политике, али грађани да буду одговорни по повратку у земљу

Н1 Инфо 28.08.2020
Неће бити никаквог надзорног органа, нити било какве казнене политике у погледу мера које се препоручују за наше грађане и децу након повратка у земљу из иностранства, већ се апелује да се сви понашамо са највећим степеном… »
Шта ће се десити ако се ученик зарази? Докторка Кисић Тепавчевић открила у ком случају ће доћи до затварања школа

Шта ће се десити ако се ученик зарази? Докторка Кисић Тепавчевић открила у ком случају ће доћи до затварања школа

Вечерње новости 28.08.2020
- Имам и ја школарца и она ће сада да пође у школу. Сви ми који имамо децу знамо да треба да се одвијају нормалне животне активности, али уз поштовање мера. То су ефикасне превентивне мере које су на снази од самог почетка и… »
Др Кисић пред заседање Кризног штаба: "Одлука о увођењу карантина није једноставна"

Др Кисић пред заседање Кризног штаба: "Одлука о увођењу карантина није једноставна"

Блиц 28.08.2020
- Знамо како смо то дочекали када је био први пад, с великим усхићењем. Сама чињеница да пацијенти немају тешку клиничку слику, да нису животно угрожени, то су изузетно добре вести, охрабрујуће – тако је прокоментарисала дан… »
И ћерка докторке Дарије креће у школу, а ево шта је она одговорила на питање да ли је уплашена као родитељ

И ћерка докторке Дарије креће у школу, а ево шта је она одговорила на питање да ли је уплашена као родитељ

Мондо 28.08.2020
Деца крећу у школу, родитељи у страху. Да ли се плаши и докторка Дарија? Деца крећу у школу, родитељи у страху. Да ли се плаши и докторка Дарија? Почетак школске године се ближи, а бојазан родитеља расте – никоме није свеједно… »

Вести дана »