Povezane vesti
Gradonačelnik Vukovara o prebijanju Srba: Osuđujem svaki napad, organizovao sam i proteste protiv nasilja!
Kurir 28.08.2020
Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava rekao je danas povodom napada na nekoliko mladića srpske nacionalnosti u tom gradu da osuđuje svaki fizički napad. "Osuđujem svaki fizički napad, štaviše, organizovao sam i proteste kao osudu nasilja, svakako govorim o… »
Gradonačelnik Vukovara o napadu na Srbe: Osuđujem svaki fizički napad
RTS 28.08.2020
Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara, rekao je povodom napada na nekoliko mladića srpske nacionalnosti u tom gradu da osuđuje svaki fizički napad. "Osuđujem svaki fizički napad, štaviše, organizovao sam i proteste kao osudu nasilja, svakako govorim o… »
Vesti dana »
'Trka s vremenom pre toplotnog talasa': Francuska i Španija u borbi protiv šumskih požara
BBC News pre 1 satjoš 42 povezane
Sednica o nepoverenju Vladi: Oštra rasprava opozicije i ministara, sutra nastavak (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 97 povezanih
Ako dođe do napada, Ukrajina će biti sravnjena sa zemljom? Ozbiljno je eskaliralo, nižu se pretnje odmazdom: "Neće moći da se odbrane"
Blic pre 38 minutajoš 47 povezanih
Dunav ponegde kao potok: Dramatične fotografije iz Srbije i regiona
Južne vesti pre 13 satijoš 7 povezanih
U Pančevu uhapšen muškarac zbog nasilja u porodici i nedozvoljenog držanja oružja
Politika pre 48 minutajoš 21 povezana