Povezane vesti
"Sve moje drugarice umiru za timotijevićem": Milica Pavlović otkrila detalje o snimanju serije"Pevačica": "Ispucala sam…
Blic 29.08.2020
Ubistvo folk pevačice Jelene Marjanović poslužilo je kao inspiracija autorima serije "Pevačica". Jedna od glavnih uloga pripala je Milici Pavlović, koja je juče bila na druženju s novinarskim ekipama u jednoj vili na Dedinju. - Velika mi je čast… »
Nova serija otkriva svet estrade, medija i magije: „pevačica“ donosi priču o uspehu i intrigama
Kurir 29.08.2020
Beograd, 28. avgust 2020. godine – U Beogradu je počelo snimanje nove serije „Pevačica“ koja je već tokom samih najava zaintrigirala javnost i medije u Srbiji, a koja prati živote, karijere i izazove na koje nailaze mlade pevačice na svom putu… »
Mistika, magovi i surov muzički svet: Sa snimanja serije Pevačica
Večernje novosti 29.08.2020
IGRANA serija "Pevačica", u režiji mladog Miloša Kodema, a po scenariju Nataše Drakulić i Predraga Gage Antonijevića, snima se već dve nedelje u staroj kući na Dedinju. Radnja prati živote, karijere i izazove, na koje nailaze mlade pevačice na… »
Vesti dana »
Nešto se žestoko kuva na Kosmetu! Oglasio se Dodik sa jasnim informacijama
Pravda pre 42 minutajoš 178 povezanih
Sneg u Zapadnoj Srbiji, pokrivač i do metar visine - apel vozačima na opreznu vožnju
RTS pre 3 satajoš 29 povezanih
Forum beogradskih gimnazija ministarki prosvete: Učenici su u petak sami izašli na ulicu
N1 Info pre 9 satijoš 25 povezanih
PSG osudio postupak direktora gimnazije Jovan Jovanović Zmaj u Novom Sadu
Novi magazin pre 8 satijoš 23 povezane