Povezane vesti
"Sve moje drugarice umiru za timotijevićem": Milica Pavlović otkrila detalje o snimanju serije"Pevačica": "Ispucala sam…
Blic 29.08.2020
Ubistvo folk pevačice Jelene Marjanović poslužilo je kao inspiracija autorima serije "Pevačica". Jedna od glavnih uloga pripala je Milici Pavlović, koja je juče bila na druženju s novinarskim ekipama u jednoj vili na Dedinju. - Velika mi je čast što sam… »
Nova serija otkriva svet estrade, medija i magije: „pevačica“ donosi priču o uspehu i intrigama
Kurir 29.08.2020
Beograd, 28. avgust 2020. godine – U Beogradu je počelo snimanje nove serije „Pevačica“ koja je već tokom samih najava zaintrigirala javnost i medije u Srbiji, a koja prati živote, karijere i izazove na koje nailaze mlade pevačice na svom putu ka slavi i… »
Mistika, magovi i surov muzički svet: Sa snimanja serije Pevačica
Večernje novosti 29.08.2020
IGRANA serija "Pevačica", u režiji mladog Miloša Kodema, a po scenariju Nataše Drakulić i Predraga Gage Antonijevića, snima se već dve nedelje u staroj kući na Dedinju. Radnja prati živote, karijere i izazove, na koje nailaze mlade pevačice na putu ka… »
Vesti dana »

3 ključna traga dovela su FBI do ubice Čarlija Kirka: Isplivavaju šokantni detalji atentata koji je uzdrmao svet
Mondo pre 12 minutajoš 57 povezanih

Skuplje grejanje od oktobra: Većina toplana u Srbiji povećala cene za predstojeću sezonu
Danas pre 7 satijoš 20 povezanih

Premijer Poljske o potezu NATO: Ruske provokacije neće biti tolerisane
Nedeljnik pre 17 minutajoš 29 povezanih

Zborovi građana Zrenjanina pozivaju na protest u SUBOTU! “Zrenjanin pripada slobodnim građanima!” PROTEST, 13.09.2025 17:30h
Volim Zrenjanin pre 6 satijoš 16 povezanih

Ništa od nove senzacije: Nemačka u finalu Evrobasketa posle pobede nad Finskom
BBC News pre 8 minutajoš 30 povezanih