Повезане вести

Мики је добио ћерку, а изабраницу никада није јавно показао: "дете сам направио са другарицом"

Мики је добио ћерку, а изабраницу никада није јавно показао: "дете сам направио са другарицом"

Блиц 29.08.2020
Мики Ђуричић биће учесник "Задруге 4", а када је прошао поред окупљених медијских екипа деловао је прилично нервозно. Мики је истакао да је љут на поједине медије, који су објавиљивали непроверене и нетачне приче о његовом… »
Мики Ђуричић направио сцену насред улице: Бесан као рис викао на све присутне!

Мики Ђуричић направио сцену насред улице: Бесан као рис викао на све присутне!

Мондо 29.08.2020
Изнервирао се! Изнервирао се! Мики Ђуричић посетио је данас зграду Пинка вероватно како би договорио још нешто пре почетка Задруге 4 у којој ће учествовати. Он је дошао видно нерасположен, одбијајући да комуницира са присутним… »
Мики Ђуричић изгорео од беса: Направио хаос због овога и открио детаљ о мајци свог детета!

Мики Ђуричић изгорео од беса: Направио хаос због овога и открио детаљ о мајци свог детета!

Курир 29.08.2020
Мики Ђуричић није био расположен да говори са новинарима, па је објаснио због чега је љут. Он је истакао да је љут на оне који су причали неистините приче о његовом приватном животу. "Ма, немојте ме сликати! Можеш мислити… »
Мики Ђуричић направио хаос: Бесан као рис, на новинаре викао на сав глас!

Мики Ђуричић направио хаос: Бесан као рис, на новинаре викао на сав глас!

Ало 29.08.2020
Ево зашто је био незадовољан! Учесник "Задруге 4", , дошао је данас у зграду телевизије "Пинк", вероватно да би обавио неки посао везан за његово учешће у следећој сезони популарног ријалитија. Мики том приликом није желео да… »

Вести дана »