Povezane vesti
Nisu se podnosili, smuvali se dok su imali druge, zaljubili se na nastupu... Evo kako su se spojili poznati parovi!
Kurir 29.08.2020
Poznati parovi često svojim ljubavnim životom intrigiraju javnost. Mnogi od njih su doživeli neplanirane ljubavne brodolome, a neki su opstali i danas i vole se "kao prvog dana". Nikolija Jovanović i Relja Popović Ljubav između ćerke Vesne… »
Tajne srpskih estradnih parova: Upoznali su se dok su imali druge partnere, Jovana i Željko su došli od netrpeljivosti do…
Blic 29.08.2020
Poznati estradni parovi često svojim ljubavnim životom intrigiraju javnost. Mnogi od njih su doživeli neplanirane ljubavne brodolome, a mi vam donosimo spisak onih koji su upoznali na poslu i zajedno su do dana današnjeg. Po njihovim osmesima na… »
Vesti dana »
"Videla sam dete na podu u lokvi krvi" Roditelji drhtavim glasom opisali užasne scene ispred škole u Zagrebu: "Zvali su me iz škole i rekli zaključajte se!"
Kurir pre 2 minutajoš 80 povezanih
Veliki broj srednjoškolaca na ulicama Novog Sada daje podršku studentima
Al Jazeera pre 2 satajoš 43 povezane
Skraćenje prvog polugodišta: Kako Ministarstvo prosvete obrazlaže odluku i šta na to kažu sindikati?
Euronews pre 20 minutajoš 64 povezane
Obustava rada prosvetara: U Beogradu stalo 19 od 20 gimnazija, u Nišu 45 škola ne radi
NIN pre 5 satijoš 7 povezanih