Повезане вести

Типсаревић: Креирају да је асоцијација раздор, а није

Типсаревић: Креирају да је асоцијација раздор, а није

Нова 30.08.2020
Јанко Типсаревић, некада осми тенисер света и власник четири АТП титуле, реаговао је на све чешће написе у америчким медијима који се тичу новоформиране асоцијације играча. Новак Ђоковић и Васек Поспишил су током дана објавили… »
Ноле озваничио почетак рада ПТПА

Ноле озваничио почетак рада ПТПА

Н1 Инфо 30.08.2020
Новак Ђоковић је основао нову Асоцијацију професионалних тениских играча (ПТПА), а после првог састанка је на друштвеним мрежама поделио слику са њеним члановима. Афтер иестердаи’с суццессфул меетинг, ве аре ексцитед то анноунце… »
Фото за историју – сјајан одговор Новака Надалу и Федереру

Фото за историју – сјајан одговор Новака Надалу и Федереру

Нова 30.08.2020
Новак Ђоковић је у суботу увече освојио 35. мастерс титулу, а недуго после тога, појавила се фотографија 65 играча који су подржали иницијативу о формирању нове асицијације играча. Како је и најављено, Новак и Васек Поспишил… »
Новак за СК: Врат се разглавио, бићу спреман за УС опен

Новак за СК: Врат се разглавио, бићу спреман за УС опен

Н1 Инфо 30.08.2020
Новак Ђоковић каже за Спорт клуб да је изузетно срећан због освојене титуле у "Синсинатију" и да верује да ће бити максимално спреман за УС опен који почиње у понедељак. Ђоковић је победио Раонића са 1:6, 6:3, 6:4 и сада има… »
Новакова унија играча почела да постоји: Тениска јавност лично од Србина сазнала и због чега!

Новакова унија играча почела да постоји: Тениска јавност лично од Србина сазнала и због чега!

Мондо 30.08.2020
Победа Новака Ђоковић! Победа Новака Ђоковић! Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, упутио је отворено писмо тениској јавности и у њему објаснио до детаља због чега је основао нову Унију играча. Српски тенисер је пре тога на… »
Федерер и Надал против Новака, нису за његову унију

Федерер и Надал против Новака, нису за његову унију

Нова 30.08.2020
Роџер Федерер и Рафаел Надал, два највећа ривала Новака Ђоковића ипак нису спремни да подрже најављено формирање нове уније играча. Новак Ђоковић и Васек Поспишил су усталасали тениску јавност најавом да су спремни за… »
Ђоковић после нове титуле: Захвалан сам што сам овде и што сам освајао овај турнир

Ђоковић после нове титуле: Захвалан сам што сам овде и што сам освајао овај турнир

Вечерње новости 29.08.2020
НОВАК Ђоковић је други пут у каријери освојио Синисати победом над Милошем Раонићем са 1:6, 6:3, 6.4. Најбољи тенисер света је после освајања 35. мастерс титуле у каријери истакао да су на овом мечу одлучиле нијансе. - Мучио… »
Горане, честитам, најгори си: Новак подигао пехар, па се обратио пријатељу Иванишевићу

Горане, честитам, најгори си: Новак подигао пехар, па се обратио пријатељу Иванишевићу

Вечерње новости 29.08.2020
НАЈБОЉИ тенисер света Новак Ђоковић био је задовољан након што је после два часа игре и невероватног птрокрета савладао Милоша Раонића 1:6. 6:3, 6:4 и освојио 80 пехар у каријери, 35 из категорије Мастерса. Ђоковић је остватио… »
Тријумф Ђоковића у Њујорку

Тријумф Ђоковића у Њујорку

Данас 29.08.2020
Српски тенисер Новак Ђоковић освојио је данас Синсинати мастерс, први велики турнир после прекида сезоне због пандемије корона вируса. Први тенисер на АТП листи је у финалу турнира који се игра у Њујорку победио Милоша Раонића… »

Вести дана »