Povezane vesti
Poslanik iz Republike Srpske proteran iz Crne Gore /video/
Sputnik 30.08.2020
Draško Stanivuković, poslanik u Skupštini Republike Srpske, proteran je iz Crne Gore posle sinoćnjeg privođenja. Stanivukoviću je izrečena zabrana ulaska u Crnu Goru u narednih godinu dana, napisao je on na svom Tviteru. Upravo sam pušten iz policijske… »
Poslanik Srpske pušten nakon privođenja: Tvrdi da je proteran iz Crne Gore i da mu je zabranjen ulazak godinu dana video
Kurir 30.08.2020
Poslanik Narodne skupštine Republike Srpske (RS) Draško Stanivuković pušten je u subotu uveče na slobodu iz policijske stanice i tvrdi da je proteran iz Crne Gore, uz dodatnu zabranu ulaska u zemlju na 12 meseci. "Upravo sam pušten iz policijske stanice… »
Stanivuković pušten uz uslov da napusti Crnu Goru, oštra reakcija PDP-a
N1 Info 30.08.2020
Poslanik u skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković objavio je da je posle saslušanja u policiji u Nikšiću pušten na slobodu, ali da mu je naloženo da za sat vremena napusti Crnu Goru uz pratnju policije. "Nažalost, lično sam svedok kršenja… »
Draško Stanivuković proteran iz Crne Gore!
Alo 30.08.2020
Poslanik Narodne skupštine Republike Srpske (RS) Draško Stanivuković pušten je u subotu uveče na slobodu iz policijske stanice i tvrdi da je proteran iz Crne Gore, uz dodatnu zabranu ulaska u zemlju na 12 meseci. "Upravo sam pušten iz policijske stanice… »
U Nikšiću policija uhapsila poslanika iz RS Draška Stanivukovića (video)
Večernje novosti 29.08.2020
POLICIJA Crne Gore privela je večeras u Nikšiću poslanika Partije demokratskog progresa (PDP) u skupštini Republike Srpske Draška Stanivukovića. Kako je navedeno, policija je Stanivukovića našla u stanu u kome je boravio u Nikšiću i privela ga na… »
Vesti dana »
Lideri iz celog sveta osudili čin „političkog nasilja” u Vašingtonu
Politika pre 15 minutajoš 86 povezanih
(VIDEO) Uhapšen osumnjičeni za pucnjavu na godišnjoj večeri izveštača iz Bele kuće, pogođen radnik obezbeđenja, Tramp evakuisan
N1 Info pre 45 minutajoš 82 povezane