Povezane vesti
Jelena Pešić zaljubljena? Objavila fotku, a sreću više ne može da sakrije! Evo šta ju je odalo! (foto)
Kurir 30.08.2020
Bivša zadrugarka Jelena Pešić se oglasila na svom Instagram profilu, a nije mogla da sakrije koliko je srećna. Naime, Jelena je objavila selfi pa istakla da je osmeh svaki put oda. "Džaba ja ćutim o sreći kada me osmeh svaki put oda", napisala je… »
"Ovo je prelepo iznenađenje za mene": Tanja Savić nije mogla da sakrije sreću, objavila šta ju je dočekalo kući
Blic 30.08.2020
Pevačici Tanji Savić je u toku dana pristiglo iznenađenje kom se jako obradovala, te je odmah i to podelila sa fanovima. Naime, Tanja je objavila fotografiju na svom Instagram profilu i pokazala pratiocima kako ju je, priijatelj iznenadio. Pevačici je… »
Tara ima veliki razlog za slavlje! Simova nije mogla da sakrije sreću, čestitke samo pristižu! (foto)
Kurir 30.08.2020
Bivša zadrugarka Tara Simov uživa sa novim dečkom Lzarom, a sada imaju i povoda za slavlje. Naime, njih dvoje su proslavili prvu mesečnicu veze. S obzirom na to da je Tara i te kako bila nasmejana na objavi na Instagramu, može se zaključiti da je… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih
Tužilac MKS-a pozvao države članice da primene odluku suda o hapšenju Netanjahua i svih drugih
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Danas pre 5 satijoš 2 povezane