Povezane vesti
U Podgorici starcu poništen glas i odvela ga policija: Nije lepo savio glasački listić! (video)
Kurir 30.08.2020
Birača od 80 godina danas je sa biračkog mesta odvezla policija nakon što mu je prethodno poništen glas jer, kako mu je rečeno, "nije dobro prekalupio listić." Pojedinci su se nalazili ispred škole "Pavle Rovinski" na Starom aerodromu i u tom… »
Kamere sve zabeležile: Izbori u CG održani uz brojne neregularnosti, a ovo su najveći incidenti koji su zgrozili svet…
Večernje novosti 30.08.2020
IZBORI u Crnoj Gori protiču uz brojne neregularnosti, a zahvaljujući novim tehnologijama, dobar deo incidenata zabeležen je i objavljen na internetu. Tako je jutros počelo kad je birača od 80 godina sa biračkog mesta odvezla policija nakon što mu… »
„Ukrali ste mi glas, ovo mi je poslednje glasanje“: Policija odvukla starca sa birališta u Podgorici
Sputnik 30.08.2020
Na jednom biračkom mestu u Podgorici odigrala se prava drama kada je crnogorska policija udaljila starijeg muškarca od 80 godina kojem je poništen glas jer, kako mu je rečeno, „nije dobro presavio listić“. Starac je vikao „ukrali ste mi glas… »
Policajci starca (80) vukli po podu i odveli sa biračkog mesta
Alo 30.08.2020
Starac je kazao da se zove Bakočević, da ima 80 godina, i da želi da glasa jer su mu ovo, kako je kazao, poslednji izbori u životu. Glasača od 80 godina danas je sa biračkog mesta odvezla policija nakon što mu je prethodno poništen glas jer, kako… »
“Ukrali ste mi glas, ovo mi je poslednje glasanje!”: Policajci starca (80) vukli po podu i odveli sa biračkog mesta
Večernje novosti 30.08.2020
GLASAČA od 80 godina danas je sa biračkog mesta odvezla policija nakon što mu je prethodno poništen glas jer, kako mu je rečeno, “nije dobro prekalupio listić”. Reportere VOP-a, koji su se nalazili ispred škole “Pavle Rovinski” na starom… »
Vesti dana »
Inženjer Đajić o objavljenim dokumentima: Sklonjeni su svi ključni koji bi ukazali na glavne krivce
N1 Info pre 4 satijoš 40 povezanih
BLOG Poljoprivrednici zajedno sa studentima u Novom Sadu čekaju Novu godinu: I akademci iz Beograda i Niša se okupljaju u svojim gradovima
Nova pre 2 satajoš 29 povezanih
Katastrofalno zagađenje vazduha za Novu godinu u Srbiji: U ovom mestu zabeležena sedam puta veća koncentracija PM 2,5 čestica
Danas pre 11 satijoš 14 povezanih
Apelacioni sud u Nišu ukinuo rešenje o potvrđivanju optužnice za smrt Danke Ilić (VIDEO)
Insajder pre 4 satijoš 26 povezanih