Повезане вести
Ћурчић: Нисмо били задовољни бодом, а изгубили смо три
Нова 30.08.2020
Радован Ћурчич, помоћни тренер Партизана, који се обратио јавности уместо искљученог шефа стучног штаба Саве Милошевића, рекао је да меч с Војводином решио шут са дистанце. “Уложили смо много труда, били надомак три бода против… »
Ћурчић: Озбиљан психолошки пад, морали смо бар бод да сачувамо
Дневник 30.08.2020
НОВИ САД: Помоћни тренер фудбалера Партизана Радован Ћурчић рекао је да је екипа имала озбиљан психолошки пад у сурету против Војводине и да је било тешко играти са играчем мање. Војводина је у финишу меча успела да преокрене и… »
Ћурчић би био задовољан бодом: Играли смо 50 минута са играчем мање, један шут преломио утакмицу
Мондо 30.08.2020
Помоћни тренер Партизана се обратио новинарима после пораза у Новом Саду. Помоћни тренер Партизана се обратио новинарима после пораза у Новом Саду. Партизан је имао 2:1 до 89. минута меча против Војводине, али су на крају остали… »
Лалатовић сија после победе: Не мрзим Партизан, желим им Лигу Европе, а ми смо урадили што није нико!
Мондо 30.08.2020
"Да не помисли неко да ми пуштамо Звезду, то не може да се деси. Против њих ћу бити највише ознојан", поручио је тренер Војводине после велике победе. "Да не помисли неко да ми пуштамо Звезду, то не може да се деси. Против њих… »
Муње и громови у Новом Саду: Поцрвенели Милошевић и Сума, Војводина за три последња минута дошла до победе
Моззарт спорт 30.08.2020
Младеновић и Стојковић у самом финишу донели тријумф Лалама – 3:2. Утакмице између Војводине и Партизана су редовно на ивици инцидента последњих година, нервоза може да се опипа прстима, да се омирише у ваздуху. И та традиција… »
Два црвена за Партизан и победа Војводине у дербију
Н1 Инфо 30.08.2020
Дерби шестог кола Суперлиге Србије одиграли су у Новом Саду Војводина и Партизан. Уз много нервозе, два црвена картона за Партизан меч је на крају завршен победом Војводине која је у три последња минута дала два гола. Фудбалери… »
Деспотовић је нови херој Рубина!
Спортске.нет 30.08.2020
Одлична партија у шестом колу. У Премијер лиги Русије Рубин Казањ је угостио Тамбов. Гости су пак први дошли до вођства после гола Карапетиана, ипак да домаћи не оду са дефицитом на одмор побринуо се Ђорђе Деспотовић… »
Деспотовић двоструки стрелац и спасилац Рубина, ЦСКА пометлао Грозни (видео)
Моззарт спорт 30.08.2020
Српски нападач донео бод Рубину у 90. минуту. Одлична рола Ђорђа Деспотовића у дресу Рубина из Казања! Његов тим данас је дочекао Тамбов, а српски нападач успео је да постигне два гола у ремију од 2:2 (1:1). Два пута је… »
Вести дана »
Професорка: Дошли смо до тачке - или они или ми, држава која ратује против свог универзитета осуђена је на пропаст
Н1 Инфо пре 19 минутајош 83 повезане
Обрадовић пред Монако открио оно што највише занима сваког навијача црвене звезде: "Ако не ову, вероватно ће следећу утакмицу бити у саставу"
Курир пре 4 минутајош 29 повезаних
Костић: Заслужила је ова генерација да направи нешто велико (видео)
Спортски журнал пре 4 минутајош 37 повезаних