Povezane vesti
Lalatović: Treći put zaredom smo pobedili Partizan
Politika 31.08.2020
NOVI SAD - Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je njegov tim zasluženo pobedio Partizan. Novosađani su posle preokreta u samom finišu burnog meča pobedili crno-bele sa 3:2, treći put za redom. „Zaslužena pobeda moje Vojvodine, Partizanu čestitam… »
Nenad Lalatović: Velika pobeda, sreća prati hrabre (video)
Hot sport 31.08.2020
Posle pobede njegovog tima protiv Partizana, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović je izjavio da su crveno-beli ostvarili veliki trijumf i da sreća prati hrabre. Vojvodina je pobedila Partizan rezultatom 3:2 (0:1), u derbiju šestog kola Superlige… »
Lalatović posle trijumfa nad Partizanom: Sudija nije ništa pogrešio, ne znam da li je bio penal za nas
Radio 021 31.08.2020
Fudbaleri Voše savladali su Partizan u uzbudljivom meču, rezultatom 3:2, a šef stručnog štaba Novosađana Nenad Lalatović poručuje da je njegov tim ostvario veliku pobedu i da sreća prati hrabre. Iako je njegov tim pobedio, on nije u potpunosti zadovoljan… »
Lalatović posle meča novinarki: Znam da voliš Partizan Šou trenera Vojvodine nakon preokreta karijere: Niko nije uspeo ono što…
Sportal blic 30.08.2020
U meču punom turbulencija je Vojvodina porazila Partizan, a ponovo je u centru pažnje bio i Nenad Lalatović. Ne koliko divljačko udaranje Nikole Drinčića i Sejdube Sume, niti ispad Save Miloševića i gađanje sudije, ali je imao par minuta slave Lalatović… »
Vesti dana »

Danas promenljivo oblačno, popodne mestimično kiša, temperature do 33 stepena
Euronews pre 13 minutajoš 15 povezanih

Za 20 sati desio se preokret koji će promeniti budućnost sveta! Putin naterao Trampa da "obrne ćurak": Sad se pominje eksplozivna opcija zbog koje Zelenski juri u Vašington
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih

Vučić najavio: Država će obnoviti sve što je uništeno tokom nedavnih nemira
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih

Netanjahu insistira na sveobuhvatnom sporazumu za sve taoce: Hamas signalizira spremnost na sporazum
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Nesreća u Ečki: Automobil udario dve žene na biciklu: Jedna poginula, druga zadobila teške povrede
Blic pre 9 satijoš 5 povezanih