Povezane vesti
Jure me, žele da me ubiju! 23 godine od smrti princeze Dajane Njegovo ime je dozivala na samrti! Teorije će vas naježiti
Kurir 31.08.2020
Na današnji dan se navršava 23 godine otkako je poginula princeza Dajana, prva supruga Čarlsa, princa od Velsa i najstarijeg sina i naslednika kraljice Elizabete Druge. Iako je nema više od dve decenije, i dalje je jedna od najvažnijih kraljevskih figura… »
Dan kada je ceo svet plakao: Najomiljenija svetska princeza - poginula ili ubijena?
Mondo 31.08.2020
Na današnji dan s ovog sveta otišla je najomiljenija britanska ali i svetska princeza. Princeza Dajana, poznatija po imenu od milja Lejdi Di, poginula je 31. avgusta 1997. godine. Njena smrt je, i posle više od dve decenije, omiljena tema teoretičara… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 81 povezana

"Koristila sam injekcije" Jana smršala 12kg, došla na slavlje i sve zasenila! A dekolte njene ćerke je bomba
Telegraf pre 8 minutajoš 60 povezanih

KK Crvena zvezda: Grub pokušaj pojedinca da diskredituje lik i delo našeg igrača
Nedeljnik pre 2 satajoš 15 povezanih

Ova puška je korišćena u ubistvu Kirka? Ubica je umotao u peškir i ostavio u šumi (Foto)
Mondo pre 1 satjoš 19 povezanih