Povezane vesti
Milica Dabović: Bivši muž mi je stavio pištolj na glavu
Nova 31.08.2020
Naša nekadašnja reprezentativka, Milica Dabović nedavno je bila na ivici egzistencije, i tada je počela da prodaje svoju garderobu na Instagramu, a potom je otvoreno govorila i o teškim životnim trenucima. Milica je u par navrata u svojim ispovestima… »
Stavljao mi je pištolj na čelo! Milica Dabović otkrila šokantne detalje o bivšem mužu: Morala sam da ćutim
Mondo 31.08.2020
Nije mogla da veruje da se to njoj dešava. Nije mogla da veruje da se to njoj dešava. Bivša košarkašica Milica Dabović gostovala je u jednoj radijskoj emisiji gde je pričala kako joj je bivši uzeo sve što je imala, ali je šokirala i novom izjavom. Ona je… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu slomili kosti glave i dok nisam pristao da kažem da je "Aca predsednik"
N1 Info pre 2 satajoš 6 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 4 satijoš 35 povezanih
(Foto/video) Artemis II poleteo: NASA poslala ljude ka Mesecu prvi put posle više od 50 godina
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 52 povezane
uživo Skaču cene nafte nakon Trampovog govora, Amerika upozorava na moguće napade u Albaniji povezane sa Iranom
NIN pre 1 satjoš 56 povezanih