Повезане вести

Не пристаје нам улога губитника!

Не пристаје нам улога губитника!

Вести онлине 31.08.2020
Варају се сви који мисле да ће по питању Косова и Метохије моћи да праве рачун без крчмара, поручио је Александар Вучић са Бледског стратешког форума. Председник Србије уочи наставка дијалога са Приштином у Вашинтону 4… »
Вучиц́: Ближих од Црногораца немамо…

Вучиц́: Ближих од Црногораца немамо…

Вести онлине 31.08.2020
Председник Србије Александар Вучиц́ после Бледског форума у Словенији говорио је о наставку дијалога са Приштином у Белој куц́и, али и о резултатима избора у Црној Гори. Он је рекао да „не прихватамо језик уцена о Косову“ и да се… »
Вучић: Одличан разговор са Меркел

Вучић: Одличан разговор са Меркел

Слободна Европа 31.08.2020
Председник Србије Александар Вучић разговарао је телефоном са немачком канцеларком Ангелом Меркел, а на свом Инстаграм налогу Вучић је оценио да је разговор био "одличан". "Захвалан сам немачкој канцеларки на подршци економском и… »
Вучић: Меркел ме је охрабрила пред пут у Вашингтон и Брисел, први пут сам чуо нове идеје за регион

Вучић: Меркел ме је охрабрила пред пут у Вашингтон и Брисел, први пут сам чуо нове идеје за регион

Телеграф 31.08.2020
Председник Србије учествује на 15. Бледском стратешком форуму, на којем је један од главних говорника на лидерском панелу "Европа после Брегзита и Ковида-19" Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, након учешћа на… »
Вучић: Променио се однос Европе према Србији, пажљиво сам слушао и учио али и указивао на лицемерје и двоструке аршине

Вучић: Променио се однос Европе према Србији, пажљиво сам слушао и учио али и указивао на лицемерје и двоструке аршине

Мондо 31.08.2020
Председник Србије Александар Вучић учествовао је на Бледском стратешком форуму. Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са немачком канцеларком Ангелом Меркел, а главна тема био је КИМ, односно… »
Вучић: Могућ договор о питањима од значаја и за Београд и за Приштину

Вучић: Могућ договор о питањима од значаја и за Београд и за Приштину

Н1 Инфо 31.08.2020
Председник Александар Вучић изјавио је, уочи посета Вашингтону и Бриселу, да верује да је могуће да се постигне договор о питањима значајним и за Београд и Приштину. "Ми желимо да наставимо дијалог под окриљем Брисела, али у… »
Јоксимовић: Важни разговори и поруке у правом тренутку

Јоксимовић: Важни разговори и поруке у правом тренутку

РТВ 31.08.2020
БЕОГРАД - Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић оценила је данас да је председник Србије Александар Вучић на Бледском стратешком форуму у правом тренутку, пред пут у Вашингтон и Брисел, обавио добре разговоре и… »
Вучић: Одличан телефонски разговор са Ангелом Меркел

Вучић: Одличан телефонски разговор са Ангелом Меркел

Н1 Инфо 31.08.2020
"Одличан телефонски разговор са немачком канцеларком Ангелом Меркел", написао је председник Србије Александар Вучић на инстаграм профилу будуцностсрбијеав. "Захвалан сам немачкој канцеларки на подршци економском и политичком… »
Вучић са бледа: Ангела Меркел ме је охрабрила пред пут у Вашингтон и Брисел (видео)

Вучић са бледа: Ангела Меркел ме је охрабрила пред пут у Вашингтон и Брисел (видео)

Вечерње новости 31.08.2020
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић је после Самита на Бледу и разговара са немачком канцеларком Ангелом Меркел и специјалним изаслаником Европске уније за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком истакао да је било веома… »
"Очигледно је да се рађају нова виђења Европе": Председник Вучић о неким новим моментима у Бриселу

"Очигледно је да се рађају нова виђења Европе": Председник Вучић о неким новим моментима у Бриселу

Србија данас 31.08.2020
Он каже да се на панелу много тога могло прочитати и између редова. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, након учешћа на 15. Бледском статешком форуму, да је очигледно да се рађају нова, другачија виђења… »
Меркел разговарала са Вучићем уочи косовских преговора

Меркел разговарала са Вучићем уочи косовских преговора

Дојче веле 31.08.2020
Немачка канцеларка и српски председник разговарали су уочи важних састанака представника Београда и Приштине у Вашингтону и Бриселу. Вучић се захвалио Берлину на „подршци“, док са немачке стране није било саопштења. „Одличан… »
Вучић разговарао са Меркел уочи састанака вођа Београда и Приштине

Вучић разговарао са Меркел уочи састанака вођа Београда и Приштине

Данас 31.08.2020
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са немачком канцеларком Ангелом Меркел, означивши разговор као „одличан“, наводи се на Инстаграм налогу „@будућностсрбијеав“. „Одличан телефонски разговор са… »
15 дана важних догађаја за Србију: Од разговора са Меркеловом и састанка у САД о КиМ, до нове Владе

15 дана важних догађаја за Србију: Од разговора са Меркеловом и састанка у САД о КиМ, до нове Владе

Телеграф 31.08.2020
У фокусу свих састанака налази се косовско питање, а чак и уколико се не дође до коначног решења, стручњаци тврде да би свакако могле бити познате конкретније ствари у вези са решењем. Да нас чека тешка јесен, када су… »

Вести дана »