Povezane vesti
Taki će meni sve da oprosti! Maja rekla šta oseća prema Janjušu, pa otkrila sve detalje njihovog susreta na splavu!
Kurir 31.08.2020
U emisiji je prikazan prilog emotivnog odnosa Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, a Dušica je pitala Maju kako njen otac Taki podnosi dešavanja, i kako je protekao Majin i Janjušev susret. "On nije podržao tu vezu kao roditelj. Ja to razumem, ja… »
"Nije mi neprijatelj!" Maja Marinković rekla šta oseća prema Janjušu, pa otkrila sve detalje njihovog susreta na splavu!
Press 31.08.2020
Gošće u večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" su bivše učesnice "Zadruge 3", Maja Marinković i Dragana Mitar. Foto:pink Voditeljka Dušica Jakovljević pitala je Draganu u kakvim je sad odnosima sa Edom. U program se uključila gledateljka koja je… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 3 satajoš 25 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 3 satajoš 20 povezanih

"Sa velikom tugom opraštamo se od našeg lava": Potresna objava kluba čiji fudbaler je stradao od udara groma
Mondo pre 35 minutajoš 20 povezanih

Rusija tvrdi da je u poslednja 24 časa Ukrajina izgubila skoro 1.400 vojnika na frontu
Beta pre 41 minutajoš 125 povezanih