Povezane vesti
Tumbaković otkrio veliki transfer srpskog kapitena?
Sportske.net 31.08.2020
Izjava koja otkriva sledeći klub Aleksandra Kolarova? Selektor reprezentacije Srbije danas na okupljanju našeg tima govorio je, između ostalog, i o Nemanji Matiću koji je završio reprezentativnu karijeru, ali i o činjenici da bi uskoro još igrača… »
“Ostavimo Kolarova, nemojmo da teramo momke u penziju”
Nova 31.08.2020
Ljubima Tumbaković, selektor reprezentacije Srbije, rekao je da je sve iznenadila odluka Nemanje Matića o povlačenju iz nacionalnog tima, a osvrnuo se i na situaciju sa kapitenom Aleksandrom Kolarovim. Selektor je upitan da li oseća opasnost da još… »
"Matić me je: Iznenadio!" Tumbaković za to da se izbegnu naprasni odlasci iz reprezentacije: Voleo bih da Kolarov što duže…
Sportal blic 31.08.2020
Na današnoj onlajn konferenciji za medije koja je upriličena u SC FSS u Staroj Pazovi javnosti se obratio selektor reprezentacija Ljubiša Tumbaković. Glavna tema bili su mečevi na startu Lige nacija sa Rusijom i Turskom, a pored selektora, . Pored… »
Tumbaković: Matić me iznenadio, Kolarov da ostane što duže, Milivojević nije otpisan
Mozzart sport 31.08.2020
"Nemojte da teramo u penziju igrače kada oni to ne zaslužuju", poručio selektor. Novi ciklus Lige nacija nije ni počeo, a u srpskom taboru se „prebrojava“ ko će ostati u selekciji do njegovog kraja ili nakon toga. Nemanja Matić je odlučio da… »
Tumbaković o Milivojeviću i povlačenju Matića: Žao mi je…
Nova 31.08.2020
Ljubiša Tumbaković, selektor reprezentacije Srbije, prokomentarisao je povlačenje Nemanje Matića iz reprezentacije i nepozivanje Luke Milivojevića. Vezista Mančester junajteda odlučio je u 32. godini da više ne igra za nacionalni tim. “Nemanja… »
Tumbaković otvorio dušu: Matić me iznenadio, Kolarov da ostane što duže, Milivojević nije otpisan
Večernje novosti 31.08.2020
SELEKTOR fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je danas da je sve iznenadila odluka Nemanje Matića o povlačenju iz nacionalnog tima. - Nemanja je iznenadio sve nas, naravno i mene. Imali smo super konekciju u ovih godinu dana od… »
Vesti dana »
„Blokada je čin otpora i čin hrabrosti“: Protest i šetnja u Pančevu, skup završen petnaestominutnom tišinom
N1 Info pre 5 satijoš 20 povezanih
Građevinski fakultet objavio šta nedostaje od dokumentacije rekonstrukcije stanice u Novom Sadu
Beta pre 10 satijoš 15 povezanih
BLOG UŽIVO Veliki protesti i danas širom Srbije, podrška stiže i iz inostranstva: Studenti najavili kada počinje blokada Autokomande
Nova pre 2 minutajoš 74 povezane