Повезане вести

Тадић: Недостајаће нам Матић, али морамо напред

Тадић: Недостајаће нам Матић, али морамо напред

Дневник 31.08.2020
БЕОГРАД: Српски фудбалски репрезентативац Душан Тадић изјавио је да ће екипи недостајати Немања Матић, али да мора да се гледа само напред. "Ми смо мала земља, увек ће да ти фали неки играч, а Немања је велики играч. Одлука… »
Тумбаковић: Све ћемо учинити да одемо на ЕУРО

Тумбаковић: Све ћемо учинити да одемо на ЕУРО

Вести онлине 31.08.2020
„Не плашим се дуге паузе, ово је спорт, све ћемо учинити да се пласирамо на ЕУРО и ово је период када треба да се припремимо за дуел против Норвешке у Ослу“, каже селектор Србије Љубиша Тумбаковић. Српски фудбалери окупили су се… »
Тумбаковић се обратио на конференцији: ‘ Не плашим се наравно, ови момци су најбоље што имамо’

Тумбаковић се обратио на конференцији: ‘ Не плашим се наравно, ови момци су најбоље што имамо’

Хот спорт 31.08.2020
Селекцију Србије 3. септембра очекује први меч у Лиги нација. Селектор репрезентације Србије истакао је да су утакмице у Лиги нација важан део припрема за утакмице баража за одлазак на ЕП. – Јасни су циљеви. Кроз септембарско… »
Тумба захтева професионализам и патриотизам

Тумба захтева професионализам и патриотизам

Спортске.нет 31.08.2020
Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић рекао је данас да се не плаши тога што ове године до сада није било окупљања националног тима и поновио да су дуели на почетку Лиге нација припрема за бараж за… »
"Руси и Турци припрема за бараж; Матић ме изненадио"

"Руси и Турци припрема за бараж; Матић ме изненадио"

Н1 Инфо 31.08.2020
Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић рекао је пред старт новог циклуса Лиге нација да је главни циљ пласман на Европско првенство. Орлови у четвртак (20:45х) гостују Русији у првој рунди Б3 групе, затим у… »
Тадић: Матић ће фалити, али имамо квалитетне играче

Тадић: Матић ће фалити, али имамо квалитетне играче

Н1 Инфо 31.08.2020
Репрезентативац Србије Душан Тадић верује да ће се Орлови прилагодити целокупној ситуацији и приказати добре утакмице против Русије и Турске на старту Лиге нација. Орлови у четвртак гостују Русији у првој рунди Б3 групе, а затим… »

Вести дана »