Povezane vesti
Kako je bogdanović "doveo" Partizanu pojačanje: Pitao me je pre kluba
Mondo 31.08.2020
I bivši as Partizana se potrudio da Amerikanac dođe u Humsku. I bivši as Partizana se potrudio da Amerikanac dođe u Humsku. Novi Partizanov centar Erik Mika stigao je prošle nedelje među crno-bele i to na preporuku Bogdana Bogdanovića, nekadašnje zvezde… »
Mika o Partizanu, Bogdanoviću, Divcu…
Mozzart sport 31.08.2020
"Od Bogdana sam prvobitno čuo da je klub pokazao želju da me dovede, pre oko mesec i po dana. Pitao me je u poruci da li sam možda zainteresovan”. Poslednje pojačanje Partizana ovog leta je Erik Mika, momak koji nastupa na poziciji centra i krilnog… »
Mika: Došao sam da Partizan bude prvi u svim takmičenjima
N1 Info 31.08.2020
Erik Mika, poslednje pojačanje Partizana u letnjoj pauzi, odradio je prvi trening sa novim saigračima. Dvadesetpetogodišnji Amerikanac, koji je jedan deo karijere proveo i u Sakramengo Kingsima sa Bogdanom Bogdanovićem i Nemanjom Bjelicom, prezadovoljan… »
Bogdanović je prvi pitao da li želim u Partizan: Amerikanac odradio prvi trening sa crno-belima
Telegraf 31.08.2020
Mika pričao i od Divcu, kao i razemni poruka sa Bogdanom Bogdanovićem. Američki košarkaš Erik Mika, poslednje pojačanje Partizana, odradio je u ponedeljak popodne prvi trening sa novim saigračima! Mika je nedavno stigao među crno-bele iz Stokton Kingsa… »
Vesti dana »

Pogledajte kako sada izgledaju prostorije SNS u Novom Sadu: Na ulazu i prozorima drvene ploče
Nova pre 13 minutajoš 134 povezane

Veliki broj Leskovčana na večerašnjem protestu – ispred gradske kuće skandiraju: Mesko odlazi!
Rešetka pre 38 minutajoš 55 povezanih

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge i pada nadstrešnice
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 27 povezanih

Tramp aplaudirao Putinu, pa se rukovali na Aljasci. Putina pitali kad će prestati da ubija civile, ovo je bila njegova reakcija
Nova pre 37 minutajoš 40 povezanih