Повезане вести
Како је богдановић "довео" Партизану појачање: Питао ме је пре клуба
Мондо 31.08.2020
И бивши ас Партизана се потрудио да Американац дође у Хумску. И бивши ас Партизана се потрудио да Американац дође у Хумску. Нови Партизанов центар Ерик Мика стигао је прошле недеље међу црно-беле и то на препоруку Богдана… »
Мика о Партизану, Богдановићу, Дивцу…
Моззарт спорт 31.08.2020
"Од Богдана сам првобитно чуо да је клуб показао жељу да ме доведе, пре око месец и по дана. Питао ме је у поруци да ли сам можда заинтересован”. Последње појачање Партизана овог лета је Ерик Мика, момак који наступа на… »
Мика: Дошао сам да Партизан буде први у свим такмичењима
Н1 Инфо 31.08.2020
Ерик Мика, последње појачање Партизана у летњој паузи, одрадио је први тренинг са новим саиграчима. Двадесетпетогодишњи Американац, који је један део каријере провео и у Сакраменго Кингсима са Богданом Богдановићем и Немањом… »
Богдановић је први питао да ли желим у Партизан: Американац одрадио први тренинг са црно-белима
Телеграф 31.08.2020
Мика причао и од Дивцу, као и раземни порука са Богданом Богдановићем. Амерички кошаркаш Ерик Мика, последње појачање Партизана, одрадио је у понедељак поподне први тренинг са новим саиграчима! Мика је недавно стигао међу… »
Вести дана »

"Идиоти, то значи рат Русије и НАТО": Прва реакција Москве на идеју да се затвори небо над западном Украјином
Блиц пре 1 сатјош 32 повезане

ФОТО: И банатски пољопривредници на протесту испред Бановине у Новом Саду
Зрењанински пре 2 сатајош 44 повезане

Руска обавештајна служба оптужила независне медије у Србији за припремање „српског Мајдана“ 1. новембра
Цензоловка пре 1 сатјош 20 повезаних

Рубио обећава 'непоколебљиву подршку' Израелу у рату у Гази
Слободна Европа пре 2 сатајош 18 повезаних