Повезане вести
УС Опен: Добар старт Ђоковића и Крајиновића
Радио 021 01.09.2020
Најбољи тенсер света Новак Ђоковић пласирао се у друго коло УС Опена у Њујорку победом над Дамиром Џумхуром из Босне и Херцеговине у три сета, са 6:1, 6:4, 6:1, а прву препреку је савладао и Филип Крајиновић, победивши на… »
Други сет је лако могао да оде и мени и Дамиру: Новак открио шта га је мучило на старту УС Опена
Телеграф 01.09.2020
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић победио је у првом колу УС Опена, али је похвалио и Дамира Џумхура који је покушао да одигра храбро против првог рекета света. Ђоковић је Џумхура победио у три сета 6:1, 6:4 и 6:1 за нешто… »
Новаков врисак уплашио све: Три речи на српском због којих је морао да се извињава!
Мондо 01.09.2020
А за то време га навијачи на мрежама називају манијаком... А за то време га навијачи на мрежама називају манијаком... Новак Ђоковић је протекле ноћи препустио само шест гемова Дамиру Џумхуру и пласирао се у друго коло УС Опена… »
Ђоковић осцилирао, али "размонтирао" Џумхура: Србин доминантно до другог кола УС Опена!
Телеграф 01.09.2020
Рутинска победа српског аса, 24. везана. Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић победио је Дамира Џумхура у првом колу УС Опена, само два дана након што је уз велику муку освојио Синсинати Мастерс на теренима националног… »
Вести дана »

Новак Недић вређао Штимца, огласио се бивши репрезентативац Србије: „Иза њих шездесет ми је рекао да сам…“
Нова пре 15 минутајош 94 повезане

Температура пада за 25 степени! Од овог датума топле дане замениће пљускови и драстично захлађење
Ало пре 54 минутајош 25 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Руски напади "шахедима" и "искандерима" широм Украјине; Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
РТВ пре 3 сатајош 25 повезаних

Европски аеродроми погођени сајбер нападом, летови касне
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 19 повезаних