Повезане вести
Човек који је победио мила: Сачуваћемо светиње на Косову, а да ли ћемо повући признање...
Правда 01.09.2020
Здравко Кривокапић, носилац листе "За будућност Црне Горе", најјаче од три опозиционе групације које су освојиле више од 50 одсто мандата у будућем парламенту Црне Горе, није човек који се залеће. Показао је то и током кампање у… »
Порука кривокапића: Црногорац сам 100 одсто, није време да се делимо, ми не отимамо Црну Гору!
Мондо 01.09.2020
Носилац листе "За будућност Црне Горе" Здравко Кривокапић изјавио је данас да је Црногорац 100 одсто и да инциденти у Подгорици не треба да служе на част никоме, да опозиција не жели поделе и да пружа руку помирења свима… »
"Удба наручила нереде у црној гори": Кривокапић: Зна се коме одговарају поделе и инциденти!
Блиц 01.09.2020
Лидер листе "За будућност Црне Горе", Здравко Кривокапић рекао је данас "да оно што се синоћ десило у Подгорици не треба да служи на част никоме, да опозиција не жели поделе и да пружа руку помирења свима". Он је, како преносе… »
Кривокапић: “Ја сам Црногорац 100 одсто”
Нова 01.09.2020
Лидер "За будућност Црне Горе" Здравко Кривокапић, гостујући у „Бојама јутра“, рекао је да оно што се синоћ десило у Подгорици не треба да служи на част никоме, да опозиција не жели поделе и да пружа руку помирења свима. Он је… »
Кривокапић: Нова власт ће помоћи да се сачувају српски манастири на Косову
Данас 01.09.2020
Носилац листе „За будућност Црне Горе“ Здравко Кривокапић изјавио је данас да ће нова власт у Црној Гори помоћи да живот Срба на Косову и Метохији буде достојанствен и да се сачувају тамошњи манастири. „Засигурно знам да ће… »
Вести дана »
Реакције на изјаву министарке Снежане Пауновић о етничком чишћењу
Наслови.аи пре 5 минутајош 64 повезане
Решавање проблема мештана Нештина и Визића: Дачић у преговорима са Хрватском
Наслови.аи пре 25 минутајош 15 повезаних
Супер уторак за проширење ЕУ: Напредак кандидата и статус Србије
Наслови.аи пре 1 сатјош 43 повезане