Povezane vesti

Čovek koji je pobedio mila: Sačuvaćemo svetinje na Kosovu, a da li ćemo povući priznanje...

Čovek koji je pobedio mila: Sačuvaćemo svetinje na Kosovu, a da li ćemo povući priznanje...

Pravda 01.09.2020
Zdravko Krivokapić, nosilac liste "Za budućnost Crne Gore", najjače od tri opozicione grupacije koje su osvojile više od 50 odsto mandata u budućem parlamentu Crne Gore, nije čovek koji se zaleće. Pokazao je to i tokom kampanje u obraćanju nakon… »
Poruka krivokapića: Crnogorac sam 100 odsto, nije vreme da se delimo, mi ne otimamo Crnu Goru!

Poruka krivokapića: Crnogorac sam 100 odsto, nije vreme da se delimo, mi ne otimamo Crnu Goru!

Mondo 01.09.2020
Nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić izjavio je danas da je Crnogorac 100 odsto i da incidenti u Podgorici ne treba da služe na čast nikome, da opozicija ne želi podele i da pruža ruku pomirenja svima. Nosilac liste "Za… »
"Udba naručila nerede u crnoj gori": Krivokapić: Zna se kome odgovaraju podele i incidenti!

"Udba naručila nerede u crnoj gori": Krivokapić: Zna se kome odgovaraju podele i incidenti!

Blic 01.09.2020
Lider liste "Za budućnost Crne Gore", Zdravko Krivokapić rekao je danas "da ono što se sinoć desilo u Podgorici ne treba da služi na čast nikome, da opozicija ne želi podele i da pruža ruku pomirenja svima". On je, kako prenose "Vijesti", pozvao… »
Krivokapić: Nova vlast će pomoći da se sačuvaju srpski manastiri na Kosovu

Krivokapić: Nova vlast će pomoći da se sačuvaju srpski manastiri na Kosovu

Danas 01.09.2020
Nosilac liste „Za budućnost Crne Gore“ Zdravko Krivokapić izjavio je danas da će nova vlast u Crnoj Gori pomoći da život Srba na Kosovu i Metohiji bude dostojanstven i da se sačuvaju tamošnji manastiri. „Zasigurno znam da će Srbija vrlo… »
Krivokapić: “Ja sam Crnogorac 100 odsto”

Krivokapić: “Ja sam Crnogorac 100 odsto”

Nova 01.09.2020
Lider "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić, gostujući u „Bojama jutra“, rekao je da ono što se sinoć desilo u Podgorici ne treba da služi na čast nikome, da opozicija ne želi podele i da pruža ruku pomirenja svima. On je pozvao… »

Vesti dana »