Повезане вести

Апел епископског савета СПЦ у Црној Гори : Брат је мио, ма које вјере био! Не окупљајте се!

Апел епископског савета СПЦ у Црној Гори : Брат је мио, ма које вјере био! Не окупљајте се!

Мондо 01.09.2020
Будући да су се у Црној Гори након изборног дана и синоћ многи грађани окупљали пред храмовима, Епископски савет СПЦ у ЦГ подсетио је јавност да "Црква не организује и не позива на ова окупљања, нити на литије" . Будући да су… »
Патријарх Иринеј први пут о изборима: И те како ме радују резултати

Патријарх Иринеј први пут о изборима: И те како ме радују резултати

Спутник 01.09.2020
Патријарх Српске православне цркве Иринеј изјавио је данас да га "радују" промене у Црној Гори, те да се нада да ће се та држава "вратити на прави пут". "И те како ме радују резултати избора и промене у Црној Гори. Посебно се… »
Патријарх Иринеј: Радују ме промене у Црној Гори

Н1 Инфо 01.09.2020
Патријарх Српске православне цркве Иринеј изјавио је за портал Нова.рс да га радују промене у Црној Гори, те да се нада да ће се та држава "вратити на први пут". "Итекако ме радују резултати избора и промене у Црној Гори. Посебно… »
Епископски савет: Црква не организује окупљања у ЦГ

Епископски савет: Црква не организује окупљања у ЦГ

Нова 01.09.2020
Промена која се у Црној Гори догодила не сме да буде повод за ширење било какве нетрпељивости, саопштено је из Епископског савета Српске правлосавне цркве у Црној Гори. Мир и народна слога су најважнији да сада дође до мирног… »

Данас 01.09.2020
Патријарх Српске православне цркве Иринеј изјавио је данас да га „радују“ промене у Црној Гори, те да се нада да ће се та држава „вратити на први пут“. „Итекако ме радују резултати избора и промене у Црној Гори. Посебно се… »
Епископски савјет СПЦ: Црква не организује и не позива на окупљања, нити на литије

Епископски савјет СПЦ: Црква не организује и не позива на окупљања, нити на литије

Данас 01.09.2020
„Будући да су се након изборног дана и синоћ многи грађани окупљали пред храмовима, обавеза нам је да још једном подсјетимо цјелокупну црногорску јавност да Црква не организује и не позива на ова окупљања нити на литије“ –… »
Патријарх Иринеј за Нова.рс: Радују ме промене у Црној Гори

Патријарх Иринеј за Нова.рс: Радују ме промене у Црној Гори

Нова 01.09.2020
Патријарх Српске православне цркве Иринеј изјавио је за портал Нова.рс да га радују промене у Црној Гори, те да се нада да ће се та држава "вратити на први пут". “Итекако ме радују резултати избора и промене у Црној Гори. Посебно… »
Владика Григорије: Са Ловћена нам стиже дах слободе

Владика Григорије: Са Ловћена нам стиже дах слободе

Данас 31.08.2020
Владика Григорије изјавио је за портал Нова.рс да осећа велико задовољство поводом резултата избора у Црној Гори и да га посебно радује што се показало да нису битне ни националност, нити религијска припадност. Радује ме и да… »

Вести дана »