Повезане вести

"Шта он мисли, да деца нису гагијева?" Анабела проговорила о рату са Ђолетом Ђоганијем, поменула и Слађу и Весну: Свако…

"Шта он мисли, да деца нису гагијева?" Анабела проговорила о рату са Ђолетом Ђоганијем, поменула и Слађу и Весну: Свако…

Пресс 01.09.2020
Током вечерашње емисије "Народ пита" јавила се гледатељка Марија и изразила жељу да поразговара са Анабелом. фото:пинк Том приликом јој је поставила питање, да ли заиста жели да прекине сваки однос са Луном, која јој је… »
Анабела искрено о Луни и Кији: "Ишла сам против жене која се борила за љубав, а сада сам остала без ћерке из истог разлога!"…

Анабела искрено о Луни и Кији: "Ишла сам против жене која се борила за љубав, а сада сам остала без ћерке из истог разлога!"…

Пресс 01.09.2020
Током емисије "Народ пита" пуштен је прилог свађе Луне и Анабеле. фото;пинк Након прилога, јавила се гледатељка која је отворено рекла Анабели, како не схвата жене које су прошле кроз насиље и наставиле да живе нормално, али и… »
Ђоле брине о деци и бившој жени, гаги купује станове на туђе име: Атијасова о рату са Ђоганијевима, од овога луди!

Ђоле брине о деци и бившој жени, гаги купује станове на туђе име: Атијасова о рату са Ђоганијевима, од овога луди!

Курир 01.09.2020
Гледатељка Марија и изразила жељу да поразговара са Анабелом Атијас. Том приликом јој је поставила питање да ли заиста жели да прекине сваки однос са Луном, која јој је ћерка. "За мене више она није иста особа, она није дете… »

Вести дана »