Povezane vesti

Novi šokantni detalji okršaja supružnika: Izbola muža jer nisu mogli da se dogovore ko će da nahrani mačke?!

Novi šokantni detalji okršaja supružnika: Izbola muža jer nisu mogli da se dogovore ko će da nahrani mačke?!

Mondo 01.09.2020
B. F. (42) iz Žabara uhapšena je u nedelju zbog sumnje da je nožem izbola svog nevenčanog supruga N.M. (32) posle kraće svađe. B. F. (42) iz Žabara uhapšena je u nedelju zbog sumnje da je nožem izbola svog nevenčanog supruga N.M. (32) posle… »
Branislava uhapšena zbog sumnje da je izbola nožem Nenada, on policiju ubeđuje da se sam povredio

Branislava uhapšena zbog sumnje da je izbola nožem Nenada, on policiju ubeđuje da se sam povredio

Telegraf 01.09.2020
On je policiji ispričao da ga žena uopšte nije izbola, već da je sam sebe povredio nožem, a potom i da je pao. Branislava F. (42) iz Žabara uhapšena zbog napada na Nenada (32), koji je, iako teško povređen, policiju ubeđivao da se sam povredio… »
Izbola muža kuhinjskim nožem: On policiji rekao da se sam povredio i oprostio što ga umalo nije ubila!

Izbola muža kuhinjskim nožem: On policiji rekao da se sam povredio i oprostio što ga umalo nije ubila!

Kurir 01.09.2020
Branislava F. (42) iz Žabara uhapšena zbog napada na Nenada (32), koji je, iako teško povređen, policiju ubeđivao da se sam povredio. Branislava F. (42) iz Žabara uhapšena je zbog sumnje da je izbola nožem svog nevenčanog supruga Nenada M. (32)… »

Vesti dana »