Povezane vesti
Fudbal, Engleska i Čelsi: Rud Gulit se rado priseća dolaska u Premijer ligu pre 25 godina
Južne vesti 01.09.2020
Getty Images Još uvek mi je žao zbog načina na koji se sve završilo, ali moje vreme u Čelsiju će uvek biti srećno. Za mene je to bio raj. Osećam se veoma staro, pošto je prošlo 25 godina od kada sam se doselio u Englesku, ali ponekad sve izgleda kao da… »
Fudbal, Engleska i Čelsi: Rud Gulit se rado priseća dolaska u Premijer ligu pre 25 godina
Danas 01.09.2020
Još uvek mi je žao zbog načina na koji se sve završilo, ali moje vreme u Čelsiju će uvek biti srećno. Za mene je to bio raj. Osećam se veoma staro, pošto je prošlo 25 godina od kada sam se doselio u Englesku, ali ponekad sve izgleda kao da se dogodilo… »
Vesti dana »

Veliki školski čas u Šumaricama: Sećanje na dan kada su Nemci streljali 3.000 Srba i đaka
Blic pre 50 minutajoš 30 povezanih

Za nasilnikom iz Obrenovca bila raspisana poternica, odmah ide u zatvor: Oglasio se MUP posle hapšenja Vuka M. On i ranije ugrožavao ženu!
Kurir pre 17 minutajoš 26 povezanih

Požar u najvećoj mađarskoj rafineriji: Vatrogasci stavili vatru pod kontrolu
Nova pre 2 satajoš 29 povezanih

Hrist i montekristo dižu moral: Kako će bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi, koji je otišao na odsluženje kazne, prekraćivati vreme
Večernje novosti pre 11 minutajoš 40 povezanih