Povezane vesti
Doktorka Grujičić upozorila sve mlade muškarce: Ako imate blagu temperaturu morate obavezno ovo da uradite
Večernje novosti 02.09.2020
NAČELNICA za neuroonkologiju Klinike za neurohirurgiju KCS dr Danica Grujičić vratila se na posao, kao što je i obećala, posle ozdravljenja i oporavka od korona virusa. Gostujući na televiziji "Prva" Danica Grujičić je rekla da se zarazila na… »
Dr Grujičić: Već sledeće godine, ovo će biti običan grip
Vesti online 02.09.2020
Načelnica za neuroonkologiju Klinike za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije dr Danica Grujičić, koja je pobedila koronu smatra da će sledeće godine ovo biti običan grip, kao i da je mnogo ljudi „preguralo“ koronu a da to ni ne zna, stoga se… »
"Imala sam ukus i miris, fizička aktivnost nula": Dr Grujičić otkrila kako je izgledala njena lična borba sa koronom i šta…
Blic 02.09.2020
Izgledalo je kao obična prehlada. Alergična sam na ambroziju, imala sam kijavicu, jedan dan temperaturu i osećala sam slabost i malaksalost. Uradila sam onako kako su rekli čim sam dobila rezultat brisa da je pozitivin. Izolovala sam se, pila… »
Doktorka Danica Grujičić: Imam jednu važnu poruku za mlade muškarce u Srbiji!
Mondo 02.09.2020
Neurohirurg i direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Danica Grujičić nakon što se oporavila od korona virusa uputila je važnu poruku mladim muškarcima. Neurohirurg i direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Danica Grujičić nakon… »
Prvi test je bio negativan: Dr Grujičić o svojoj borbi sa koronom i o tome šta ju je spasilo težih komplikacija
Večernje novosti 02.09.2020
IZGLEDALO je kao obična prehlada. Alergična sam na ambroziju, imala sam kijavicu, jedan dan temperaturu i osećala sam slabost i malaksalost. Uradila sam onako kako su rekli čim sam dobila rezultat brisa da je pozitivan. Izolovala sam se, pila… »
Vesti dana »
Počelo primirje između Izraela i Hezbolaha, stanovnici južnog Libana upozoreni da se ne vraćaju domovima
Slobodna Evropa pre 30 minutajoš 23 povezane
Poslanici Skupštine Srbije danas glasaju o budžetu i još 67 tačaka
Radio 021 pre 1 satjoš 11 povezanih
Blinken: Uradićemo sve da Vašington prosledi Ukrajini svoj deo pomoći
Vesti online pre 24 minutajoš 8 povezanih
Da li Trampove najave uvođenja carina znače novi inflatorni šok za svet, pa i Srbiju?
Danas pre 30 minutajoš 3 povezane