Повезане вести
Докторка Грујичић упозорила све младе мушкарце: Ако имате благу температуру морате обавезно ово да урадите
Вечерње новости 02.09.2020
НАЧЕЛНИЦА за неуроонкологију Клинике за неурохирургију КЦС др Даница Грујичић вратила се на посао, као што је и обећала, после оздрављења и опоравка од корона вируса. Гостујући на телевизији "Прва" Даница Грујичић је рекла да… »
Др Грујичић: Већ следеће године, ово ће бити обичан грип
Вести онлине 02.09.2020
Начелница за неуроонкологију Клинике за неурохирургију Клиничког центра Србије др Даница Грујичић, која је победила корону сматра да ће следеће године ово бити обичан грип, као и да је много људи „прегурало“ корону а да то ни не… »
"Имала сам укус и мирис, физичка активност нула": Др Грујичић открила како је изгледала њена лична борба са короном и шта ју…
Блиц 02.09.2020
Изгледало је као обична прехлада. Алергична сам на амброзију, имала сам кијавицу, један дан температуру и осећала сам слабост и малаксалост. Урадила сам онако како су рекли чим сам добила резултат бриса да је позитивин. Изоловала… »
Докторка Даница Грујичић: Имам једну важну поруку за младе мушкарце у Србији!
Мондо 02.09.2020
Неурохирург и директорка Института за онкологију и радиологију Даница Грујичић након што се опоравила од корона вируса упутила је важну поруку младим мушкарцима. Неурохирург и директорка Института за онкологију и радиологију… »
Први тест је био негативан: Др Грујичић о својој борби са короном и о томе шта ју је спасило тежих компликација
Вечерње новости 02.09.2020
ИЗГЛЕДАЛО је као обична прехлада. Алергична сам на амброзију, имала сам кијавицу, један дан температуру и осећала сам слабост и малаксалост. Урадила сам онако како су рекли чим сам добила резултат бриса да је позитиван. Изоловала… »
Вести дана »
Ухапшен мушкарац који је камионом изазвао тешку саобраћајну несрећу
Бета пре 7 минутајош 27 повезаних
Мигрант погинуо у превртању чамца код Славонског Брода, више повређених
Бета пре 37 минутајош 27 повезаних
Лавров: Не може да дође до национализације НИС-а без обостране сагласности
НИН пре 41 минутајош 23 повезане
Референтна камата остаје непромењена, НБС очекује привредни раст од 2,1 одсто
Бизнис.рс пре 56 минутајош 17 повезаних