Povezane vesti
Osveta bivše drugarice: "Zabola mi je nož u leđa": Melanija Ivanku poredi sa zmijom, a ovako je reagovala na snimak o Trampu i…
Blic 02.09.2020
Memoari bivše saradnice prve američke dame Melanije Tramp otkrili su škakljive detalje o Beloj kući uoči izbora na kojima će njen suprug Donald Tramp da traži novi mandat na čelu Amerike. U knjizi "Melanija i ja“, objavljenoj u utorak, Stefanie Vinston… »
“Melanija mi je zarila nož u leđa”
Nova 02.09.2020
Memoari bivše saradnice prve dame SAD Melanije Tramp otkrili su škakljive detalje o Beloj kući uoči izbora na kojima će njen suprug Donald Tramp tražiti novi mandat na čelu Amerike, piše BBC. U knjizi “Melanija i ja” Stefani Vinston Volkof tvrdi da je… »
Bivša saradnica Melanije Tramp otkrila "škakljive detalje iz Bele kuće"
N1 Info 02.09.2020
Memoari bivše saradnice prve dame SAD Melanije Tramp otkrili su škakljive detalje o Beloj kući uoči izbora na kojima će njen suprug Donald Tramp tražiti novi mandat na čelu Amerike, piše BBC. U knjizi "Melanija i ja" Stefani Vinston Volkof tvrdi da je… »
Vesti dana »

U 50 gradova narod protiv blokada Krenuli ljudi sa svih strana, Poslali su jasne poruke: Da prestane nasilje (foto)
Dnevnik pre 38 minutajoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Njih pet me krvnički tuklo dok nije došao inspektor i podigao me
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane

Viši sud u Novom Sadu: Tri meseca produžetka kućnog pritvora za aktiviste STAV i PSG
NIN pre 3 satajoš 10 povezanih

Veliki posao zvezde: Sjajni golman produžio ugovor sa klubom! Oglasio se branko Lazić: Emotivnom porukom se oprostio od Zvezde!
Hot sport pre 38 minutajoš 30 povezanih