Повезане вести
Освета бивше другарице: "Забола ми је нож у леђа": Меланија Иванку пореди са змијом, а овако је реаговала на снимак о Трампу и…
Блиц 02.09.2020
Мемоари бивше сараднице прве америчке даме Меланије Трамп открили су шкакљиве детаље о Белој кући уочи избора на којима ће њен супруг Доналд Трамп да тражи нови мандат на челу Америке. У књизи "Меланија и ја“, објављеној у… »
“Меланија ми је зарила нож у леђа”
Нова 02.09.2020
Мемоари бивше сараднице прве даме САД Меланије Трамп открили су шкакљиве детаље о Белој кући уочи избора на којима ће њен супруг Доналд Трамп тражити нови мандат на челу Америке, пише ББЦ. У књизи “Меланија и ја” Стефани… »
Бивша сарадница Меланије Трамп открила "шкакљиве детаље из Беле куће"
Н1 Инфо 02.09.2020
Мемоари бивше сараднице прве даме САД Меланије Трамп открили су шкакљиве детаље о Белој кући уочи избора на којима ће њен супруг Доналд Трамп тражити нови мандат на челу Америке, пише ББЦ. У књизи "Меланија и ја" Стефани… »
Вести дана »
Бивши министар културе: „Селаковић би требало да понуди оставку“
Сербиан Невс Медиа пре 33 минутајош 33 повезане
Међународна акција појачане контроле саобраћаја у периоду од 15. до 21. децембра
Плус онлине пре 58 минутајош 32 повезане
Холивудски редитељ Роб Рајнер и његова супруга Мишел пронађени мртви у куц́и у Лос Анђелесу
BBC News пре 2 сатајош 63 повезане
Нагла промена времена! РХМЗ објавио најновију прогнозу за сутра, чека нас тотални преокрет!
Ало пре 18 минутајош 34 повезане