Povezane vesti
Osveta bivše drugarice: "Zabola mi je nož u leđa": Melanija Ivanku poredi sa zmijom, a ovako je reagovala na snimak o Trampu…
Blic 02.09.2020
Memoari bivše saradnice prve američke dame Melanije Tramp otkrili su škakljive detalje o Beloj kući uoči izbora na kojima će njen suprug Donald Tramp da traži novi mandat na čelu Amerike. U knjizi "Melanija i ja“, objavljenoj u utorak, Stefanie… »
“Melanija mi je zarila nož u leđa”
Nova 02.09.2020
Memoari bivše saradnice prve dame SAD Melanije Tramp otkrili su škakljive detalje o Beloj kući uoči izbora na kojima će njen suprug Donald Tramp tražiti novi mandat na čelu Amerike, piše BBC. U knjizi “Melanija i ja” Stefani Vinston Volkof… »
Bivša saradnica Melanije Tramp otkrila "škakljive detalje iz Bele kuće"
N1 Info 02.09.2020
Memoari bivše saradnice prve dame SAD Melanije Tramp otkrili su škakljive detalje o Beloj kući uoči izbora na kojima će njen suprug Donald Tramp tražiti novi mandat na čelu Amerike, piše BBC. U knjizi "Melanija i ja" Stefani Vinston Volkof tvrdi… »
Vesti dana »
Bivši vlasnik ATP Vojvodine: Ispitati da li je legalna međumesna autobuska stanica u Novom Sadu
Forbes pre 5 satijoš 23 povezane
Nedostaju prijave važnih radova na rekonstrukciji zgrade Železničke stanice u Novom Sadu (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 61 povezana
Viši sud u Novom Sadu: Do 30 dana pritvora osumnjičenima za nasilničko ponašanje na protestu
Kurir pre 29 minutajoš 40 povezanih
Uzroci kraha Šolcove vlade: Nemačka na udaru "savršene oluje", od odliva kapitala do potresa zbog Trampove pobede
Euronews pre 2 satajoš 55 povezanih
AP: Evropski lideri okupljeni na skupu u Budimpešti procenjuju uticaj Trampa
Novi magazin pre 1 satjoš 54 povezane