Повезане вести
Постизборни инциденти и страх у Пљевљима
Слободна Европа 02.09.2020
Непознате особе каменовале су у ноћи између 1. и 2. септембра просторије Исламске заједнице (ИЗ) у Пљевљима, а кроз поломљено стакло убачена је и порука на којој је исписано „Полећела црна птица Пљевља биће Сребреница“… »
Каменоване просторије Исламске заједнице у Пљевљима
Н1 Инфо 02.09.2020
Непознати починиоци током ноћи каменовали су просторије Исламске заједнице у Пљевљима, јавља ТВЦГ. Извор: Н1 Поломљена су стакла на улазним вратима објекта. У објекат је убачена порука "Полећела црна птица, Пљевља биће… »
Амфилохије: Напад на пљеваљске муслимане осмишљен план подизања тензија због исхода избора
Спутник 02.09.2020
Просторије Исламске заједнице у Пљевљима јутрос су освануле са поломљеним стаклима на улазним вратима. Пљеваљски имам Самир Кадрибашић на свом фејсбук профили објавио је да је кроз поломљено стакло убачена и порука на којој… »
Напад на просторије Исламске заједнице у Пљевљима; Амфилохије: То је људска срамота
РТС 02.09.2020
Поломљена су стакла на вратима просторија Исламске заједнице у Пљевљима. Пљеваљски имам поручује да се "лудилу мора стати на крај". Митрополит црногорско-приморски Амфилохије осудио напад. Просторије Исламске заједнице у… »
Пљеваљски имам након напада на ИЗ: Ово више није еуфорија, ово је фашизам
Ал Јазеера 02.09.2020
Питао сам Дритана Абазовића мисли ли да овако живимо, а одговорио ми је само – страшно, каже Самир Кадрибашић. Атаци на Бошњаке у Пљевљима не јењавају, а синоћ су мета биле просторије Исламске заједнице у овом црногорском… »
Напад на просторије Исламске заједнице у Пљевљима
Политика 02.09.2020
ПОДГОРИЦА – Просторије Исламске заједнице у Пљевљима нападнуте су током ноћи, а у објекат је убачена порука „Полећела црна птица, Пљевља биће Сребреница”, објавио је на свом Фејсбук профилу главни имам Исламске заједнице у… »
Ужасавајућа порука у Пљевљима: "Полећела црна птица, Пљевља биће Сребреница"!
Мондо 02.09.2020
Непозната особа или више њих каменовали су јутрос просторије Исламске заједнице у Пљевљима. Непозната особа или више њих каменовали су јутрос просторије Исламске заједнице у Пљевљима. Главни имам Пљевља у Исламској… »
Вести дана »

Последњи леп дан ове недеље Сунце се промаља кроз облаке од петка пад температуре
Дневник пре 2 сатајош 14 повезаних

Јак земљотрес погодио Грчку: Тресло се код познатог летовалишта, осетио се и у Турској!
Курир пре 38 минутајош 14 повезаних