Povezane vesti
Postizborni incidenti i strah u Pljevljima
Slobodna Evropa 02.09.2020
Nepoznate osobe kamenovale su u noći između 1. i 2. septembra prostorije Islamske zajednice (IZ) u Pljevljima, a kroz polomljeno staklo ubačena je i poruka na kojoj je ispisano „Polećela crna ptica Pljevlja biće Srebrenica“. Pljevaljski imam… »
Kamenovane prostorije Islamske zajednice u Pljevljima
N1 Info 02.09.2020
Nepoznati počinioci tokom noći kamenovali su prostorije Islamske zajednice u Pljevljima, javlja TVCG. Izvor: N1 Polomljena su stakla na ulaznim vratima objekta. U objekat je ubačena poruka "Polećela crna ptica, Pljevlja biće Srebrenica", objavio je… »
Amfilohije: Napad na pljevaljske muslimane osmišljen plan podizanja tenzija zbog ishoda izbora
Sputnik 02.09.2020
Prostorije Islamske zajednice u Pljevljima jutros su osvanule sa polomljenim staklima na ulaznim vratima. Pljevaljski imam Samir Kadribašić na svom fejsbuk profili objavio je da je kroz polomljeno staklo ubačena i poruka na kojoj je ispisano… »
Napad na prostorije Islamske zajednice u Pljevljima; Amfilohije: To je ljudska sramota
RTS 02.09.2020
Polomljena su stakla na vratima prostorija Islamske zajednice u Pljevljima. Pljevaljski imam poručuje da se "ludilu mora stati na kraj". Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije osudio napad. Prostorije Islamske zajednice u Pljevljima jutros su… »
Pljevaljski imam nakon napada na IZ: Ovo više nije euforija, ovo je fašizam
Al Jazeera 02.09.2020
Pitao sam Dritana Abazovića misli li da ovako živimo, a odgovorio mi je samo – strašno, kaže Samir Kadribašić. Ataci na Bošnjake u Pljevljima ne jenjavaju, a sinoć su meta bile prostorije Islamske zajednice u ovom crnogorskom gradu, na kojima su… »
Napad na prostorije Islamske zajednice u Pljevljima
Politika 02.09.2020
PODGORICA – Prostorije Islamske zajednice u Pljevljima napadnute su tokom noći, a u objekat je ubačena poruka „Polećela crna ptica, Pljevlja biće Srebrenica”, objavio je na svom Fejsbuk profilu glavni imam Islamske zajednice u Pljevljima Samir… »
Užasavajuća poruka u Pljevljima: "Polećela crna ptica, Pljevlja biće Srebrenica"!
Mondo 02.09.2020
Nepoznata osoba ili više njih kamenovali su jutros prostorije Islamske zajednice u Pljevljima. Nepoznata osoba ili više njih kamenovali su jutros prostorije Islamske zajednice u Pljevljima. Glavni imam Pljevlja u Islamskoj zajednici u Crnoj Gori Samir… »
Vesti dana »
UŽIVO Studenti iz Beograda krenuli peške za Novi Sad, u Staru Pazovu dočekani uz vatromet (FOTO; VIDEO)
Danas pre 21 minutajoš 47 povezanih
Završena saslušanja studenata i profesora zbog napada ispred FDU, imali podršku ispred VJT (VIDEO)
N1 Info pre 20 minutajoš 32 povezane
Uživo spasioci izvlače tela iz reke, nema preživelih! Otkriveno šta je rečeno pilotu helikoptera pre sudara sa avionom, očajne porodice čekaju najgore vesti: Naciji se obratio Donald Tramp (foto, video)
Blic pre 20 minutajoš 51 povezana
Nova: Evropska komisija tražila izveštaje o napadima na studente od srpskih tužilaštava
Novi magazin pre 20 minutajoš 33 povezane