Повезане вести

Паскаљевићу Жика Павловић: Велика ми је част, учио сам из његових дела

Паскаљевићу Жика Павловић: Велика ми је част, учио сам из његових дела

Вечерње новости 02.09.2020
ПРЕСТИЖНУ награду, Гран при „Живојин Жика Павловић“ добиће ове године наш славни редитељ Горан Паскаљевић, један од најцењенијих европских аутора независног филма, који је током богате каријере освајао висока признања на… »
Горан Паскаљевић, добитник награде "Живојин Жика Павловић": Учио сам из његових филмова

Горан Паскаљевић, добитник награде "Живојин Жика Павловић": Учио сам из његових филмова

Блиц 02.09.2020
Тринаесто издање Лесковачког интернационалног фестивала филмске режије ЛИФФЕ ове године ће бити одржано у Лесковцу од 25. до 29. септембра. Фестивал ће бити одржан у складу са мерама Владе Републике Србије и Кризног штаба за… »
Горану Паскаљевићу награда "Живојин Жика Павловић" на фестивалу ЛИФФЕ

Горану Паскаљевићу награда "Живојин Жика Павловић" на фестивалу ЛИФФЕ

Н1 Инфо 02.09.2020
Награда "Живојин Жика Павловић", лесковачког интернационалног фестивала филмске режије ЛИФФЕ, који се ове године одржава од 25. до 29. септембра, биће уручена редитељу Горану Паскаљевићу за афирмацију регионалне филмске… »
Паскаљевићу награда “Жика Павловић”. Био је мој учитељ

Паскаљевићу награда “Жика Павловић”. Био је мој учитељ

Нова 02.09.2020
Редитељ Горан Паскаљевић добитник је награде "Живојин Жика Павловић" Лесковачког интернационалног фестивала филмске режије (ЛИФФЕ) за афирмацију регионалне филмске уметности у свету, а признање ће му бити уручено на свечаном… »

Вести дана »