Povezane vesti
Paskaljeviću Žika Pavlović: Velika mi je čast, učio sam iz njegovih dela
Večernje novosti 02.09.2020
PRESTIŽNU nagradu, Gran pri „Živojin Žika Pavlović“ dobiće ove godine naš slavni reditelj Goran Paskaljević, jedan od najcenjenijih evropskih autora nezavisnog filma, koji je tokom bogate karijere osvajao visoka priznanja na najvećim svetskim… »
Goran Paskaljević, dobitnik nagrade "Živojin Žika Pavlović": Učio sam iz njegovih filmova
Blic 02.09.2020
Trinaesto izdanje Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije LIFFE ove godine će biti održano u Leskovcu od 25. do 29. septembra. Festival će biti održan u skladu sa merama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba za suzbijanje zarazne… »
Paskaljeviću nagrada “Žika Pavlović”. Bio je moj učitelj
Nova 02.09.2020
Reditelj Goran Paskaljević dobitnik je nagrade "Živojin Žika Pavlović" Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije (LIFFE) za afirmaciju regionalne filmske umetnosti u svetu, a priznanje će mu biti uručeno na svečanom otvaranju… »
Goranu Paskaljeviću nagrada "Živojin Žika Pavlović" na festivalu LIFFE
N1 Info 02.09.2020
Nagrada "Živojin Žika Pavlović", leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije LIFFE, koji se ove godine održava od 25. do 29. septembra, biće uručena reditelju Goranu Paskaljeviću za afirmaciju regionalne filmske umetnosti u svetu… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Pumpaj, pumpaj“ odjekuje Novim Beogradom, blokirana Autokomanda: Bajkeri i 63 padobranska formirali zaštitini prsten kod Skupštine
Nova pre 14 minutajoš 81 povezana

Protest „15. za 15“: Građani se okupljaju širom grada, incident na Žarkovu
Insajder pre 14 minutajoš 10 povezanih

Više javno tužilaštvo: Identifikovati osobu koja je objavila sliku puške i poruku "vidimo se sutra"
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih