Povezane vesti
Halid Bešlić smršao osam kilograma, sad hoće u teretanu
Nova 02.09.2020
Pevač Halid Bešlić na dobrom je putu da izgubi višak kilograma, s obzirom da je sada uspeo da smrša osam kilograma, a kako kaže, to mu nije palo teško. “Ništa mi nije bilo teško, niti sam gladovao, niti sam se odricao nečega. Nisam bio na strogoj dijeti… »
Halid Bešlić smršao osam kilograma Otkrio kako je to uspeo: "Niti sam gladovao, niti sam se odricao nečega"
Blic 02.09.2020
Pevač Halid Bešlić uspeo je da smrša osam kilograma. - Ništa mi nije bilo teško, niti sam gladovao, niti sam se odricao nečega. Nisam bio na strogoj dijeti, a skinuo sam osam kilograma. Barem je toliko bilo kad sam se poslednji put merio – rekao je… »
Vesti dana »
Proglašena vanredna situacija u 11 opština u Srbiji. Oglasila se ministarka saobraćaja: Ovi putevi su neprohodni - evakuisano 37 osoba
Blic pre 20 minutajoš 29 povezanih
Ledeni dan u Srbiji - vanredno u 11 opština, cela Ivanjica bez struje od sinoć, problemi u zlatiborskom i moravičkom kraju
RTS pre 21 minutajoš 46 povezanih
"Realnost u Ukrajini je drugačija": Ukrajinka izgubila od Sabalenke, pa rešila da kaže sve pred kamerama
Mondo pre 20 minutajoš 27 povezanih
Uživo Iran opasno zapretio: Ako nas Amerika napadne, gađaćemo Izrael i američke vojne baze! Krv se lije ulicama, vojska preuzima stvar u svoje ruke! (video)
Kurir pre 55 minutajoš 15 povezanih
Evropa će slati vojsku na Grenland?! Zbog Trampovih planova Starmer i NATO spremaju krupan potez!
Dnevnik pre 1 satjoš 14 povezanih