Povezane vesti
Banjac: Podrška Dodikovim stavovima
Večernje novosti 02.09.2020
Šef Kluba poslanika DNS u Narodnoj skupštini Republike Srpske Darko Banjac izjavio je da je bilo kakva vrsta preglasavanja na nivou BiH neprihvatljiva za Srpsku i da DNS zato podržava potez srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika u pokretanju… »
Kontrolori izbora i srpski 'vitalni interes' po Dodiku
Slobodna Evropa 02.09.2020
Skupština bosanskohercegovačkog (bh) entiteta Republika Srpska (RS) raspravaljaće o pitanju kontrole izbornog procesa u Bosni i Hercegovini, i to dva mjeseca pred održavanje lokalnih izbora, zakazanih za 15. novembar u toj državi. To je rezultat… »
Podržavaju dodikov potez: Banjac: Neprihvatljivo preglasavanje na nivou BiH
Blic 02.09.2020
Šef Kluba poslanika DNS u Narodnoj skupštini Republike Srpske Darko Banjac izjavio je da je bilo kakva vrsta preglasavanja na nivou BiH neprihvatljiva za Srpsku. Banjac je rekao da zbog toga DNS podržava potez srpskog člana Predsedništva BiH Milorada… »
Vesti dana »

Terza ljubi ćerkinu fotografiju, na ivici suza dobio vest koja ga je potresla "Valjda će mama da me pusti da te vidim"
Alo pre 20 minutajoš 9 povezanih

Zadrugar grca u suzama: Ispao iz finala Elite 8: U studiju ga sačekala majka
Blic pre 1 satjoš 4 povezane

"Svako od moje dece ima svoj stan, Jovan i Ja živimo zajedno": Zlata Petrović o sinu i Eni Čolić: "Ako Peja hoće može i meni i njima da plati letovanje"
Blic pre 5 minutajoš 3 povezane

Lozničani crvenom farbom zasuli „lokalni informer“: Televizija Lotel promoviše kopanje litijuma
Danas pre 55 minutajoš 2 povezane