Povezane vesti
Najpoznatija srpska striptizeta šipku zamenila motikom! Sad čuvam stoku i gajim piliće
Mondo 03.09.2020
Stavila katanac na radnju! Stavila katanac na radnju! Najpoznatija striptizeta u našoj zemlji, Branka Milijančević ili Branka Blek Rouz zatvorila je svoj striptiz klub u martu, jer je zbok korone bila onemogućena da se bavi ovim poslom. Ona je raspustila… »
Šipku u striptiz klubu zamenila motikom: - Sad mora da čuva stoku: "Moji sinovi imaju fakultete, ostali su bez posla"
Blic 03.09.2020
Najpoznatija striptizeta u našoj zemlji, Branka Blek Rouz, šipku u svom striptiz klubu zamenila je motikom. - Dvadeset godina sam pričala da ću se vratiti na selo, da je parče zemlje nešto što će uvek da prehrani čoveka. Pre pet godina sam kupila kuću i… »
Danilo Ikodinović isprozivao Branku Blek Rouz, ona mu uzvratila: "Šipka je prošlost, motika me prehranjuje!"
Alo 03.09.2020
Nije se nadala uvredi, ali se snašla! Branka Blek Rouz, najpoznatija striptizeta u našoj zemlji, šipku u svom striptiz klubu zamenila je motikom. Informacija da je na klub stavljen katanac, a da se ona bacila na poljoprivredu, izazvala je veliku buru u… »
Vesti dana »
BLOG "Ovo je osveta političara onima koji neće ćutati kad korupcija ubija": Profesesori podsetili da je danas 400 dana otkako studenti traže izbore
Nova pre 24 satajoš 26 povezanih
VJT obrazložilo zbog čega je odbačen deo prijave protiv Veselina Milića!
Telegraf pre 24 satajoš 43 povezane
VJT objavilo kompletnu analizu dokaza u vezi sa odbacivanjem dela krivične prijave protiv Veselina Milića
RTS pre 24 satajoš 23 povezane
Dramatičan snimak požara na auto-putu kod Šimanovaca: Kamioni ugljenisani, a vozači jurili u kontrasmeru (video)
Mondo pre 5 satijoš 41 povezana