Повезане вести

"Чувам их, а ти одозго чувај нас": Син Милоша настрадалог у несрећи на Миљаковцу последњи пут се опростио од оца дирљивом…

"Чувам их, а ти одозго чувај нас": Син Милоша настрадалог у несрећи на Миљаковцу последњи пут се опростио од оца дирљивом…

Блиц 03.09.2020
Никола Жугић (19), чији је отац Милош трагично настрадао у саобраћајној несрећи на Миљаковцу, док је млађи брат Александар (17) тешко повређен, опростио се од свог оца на инстаграму. Младић је објавио фотографију са својим оцем… »
"Добро је познавао кобну кривину": Исповест младића чији је отац погинуо, а брат повређен на Миљаковцу: Александар је те ноћи…

"Добро је познавао кобну кривину": Исповест младића чији је отац погинуо, а брат повређен на Миљаковцу: Александар је те ноћи…

Блиц 03.09.2020
Био сам код брата у посети у болници, да га видим. Међутим, нисам успео да уђем, јер је Александар још у тешком стању. Ипак верујем да ће се опоравити. Веома ми је тешко, изгубио сам оца и бринем за брата. Ово је за "Новости"… »
Отац ми је погинуо, брат се бори за живот... Потресна исповест Николе, брата Александра који је тешко повређен у несрећи на…

Отац ми је погинуо, брат се бори за живот... Потресна исповест Николе, брата Александра који је тешко повређен у несрећи на…

Вечерње новости 02.09.2020
- ОТАЦ ми је погинуо, брат се бори за живот, мајка и бака су болесне, сестра још мала. Сви смо неутешни због онога што нам се догодило. - Све је пало на мене и не знам како ћу се изборити. Да ли је то ствар судбине или чега… »
"Сцене су биле језиве, једва су их извукли из аута": Лекари се боре за живот Александра (17), ево шта је претходило стравичној…

"Сцене су биле језиве, једва су их извукли из аута": Лекари се боре за живот Александра (17), ево шта је претходило стравичној…

Блиц 02.09.2020
Стање Александра Ж. (17) који је тешко повређен у саобраћајној несрећи на Миљаковцу приликом које је његов отац Милош Ж. (40) погинуо, и даље је тешко. - Он се налази у јединици интензивне неге и његово стање је… »

Вести дана »