Повезане вести

У Вашингтону почињу разговори Београда и Приштине

У Вашингтону почињу разговори Београда и Приштине

Политика 03.09.2020
Србија легитиман и јак саговорник. - Уочи сусрета у организацији Беле куће домаћини истичу да су на столу пре свега економске теме, али Албанци инсистирају да се отворе и друга питања. Данас у Вашингтону почињу вероватно… »
Председник Србије огласио се На инстаграму: Ево шта је Вучић поручио у видеу пред разговоре у Белој кући нема предаје

Председник Србије огласио се На инстаграму: Ево шта је Вучић поручио у видеу пред разговоре у Белој кући нема предаје

Курир 03.09.2020
БЕОГРАД/ВАШИНГТОН - Председник Србије Александар Вучић огласио се данас видео-снимком на званичном Инстаграм наогу пред сам почетак разговора о Космету у Белој кући. - На неколико десетина метара смо од Беле куће и за неколико… »
Ђурић у Вашингтону: Ми смо спремили широку палету пројеката

Ђурић у Вашингтону: Ми смо спремили широку палету пројеката

РТС 03.09.2020
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић каже да ће српска делегација и председник Вучић у Вашингтону представити агенду економске сарадње Београда и Приштине која може потпуно да промени парадигму односа Срба и… »
Ђурић: Спремни смо да одбијемо све што није у интересу Србије

Ђурић: Спремни смо да одбијемо све што није у интересу Србије

Данас 03.09.2020
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић изјавио је данас да ће српска делегација и председник Србије Александар Вучић у Вашингтону представити агенду економске сарадње Београда и Приштине која може потпуно да… »
Ђурић: Знаћемо да сачувамо интересе Србије у Белој кући

Ђурић: Знаћемо да сачувамо интересе Србије у Белој кући

Дневник 03.09.2020
ВАШИНГТОН: Знаћемо да сачувамо националне интересе Србије уколико неко покуша да у разговоре у Белој кући прогура теме које нису у складу с њим, поручује из Вашингтона Марко Ђурић, члан делегације Србије на састанцима у Белој… »

Вести дана »