Povezane vesti
Krivokapić: Ne robujem tome da budem premijer, nedovoljno poznajem Vučića
Sputnik 03.09.2020
Nosilac liste „Za budućnost Crne Gore“ Zdravko Krivokapić izjavio je da ne robuje tome da bude bilo šta u novoj vlasti ali i da bi, kao premijer, voleo da prvo ode u posetu nemačkoj koju doživljava kao najuticajniju zemlju Evropske unije. „Moja… »
Krivokapić o Kosovu i Vučiću: On vodi jasnu politiku, prihvatamo sve što Srbija uradi mudro
Večernje novosti 03.09.2020
NOSILAC liste "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić izjavio je da ne robuje tome da bude bilo šta u novoj vlasti ali i da bi, kao premijer, voleo da prvo ode u posetu nemačkoj koju doživljava kao najuticajniju zemlju Evropske unije. - Moja… »
Krivokapić: Ne robujem tome da budem premijer, nedovoljno poznajem Vučića
N1 Info 03.09.2020
Nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić izjavio je da ne robuje tome da bude bilo šta u novoj vlasti, ali i da bi, kao premijer, voleo da prvo ode u posetu Nemačkoj koju doživljava kao najuticajniju zemlju Evropske unije. "Moja… »
Vesti dana »
Pa da li je moguće!? Imamo promašaj ne sezone, nego decenije! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 13 povezanih
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 6. do 12. januara)
Pressek pre 2 satajoš 11 povezanih
Timoti Les: Očekujem da Trampova administracija odustane od Ohridskog sporazuma
RTV pre 1 satjoš 4 povezane
Niko ne zna gde će monstrum biti sahranjen: U opštini i komunalnom preduzeću samo kratko odgovorili, Cetinjani u tuzi kažu - neka telo prokletog ubice bace
RINA pre 57 minutajoš 17 povezanih
"Čeka vas medo vaš, neće ni da jede, ubi ga tuga": Tetka ubijenih mališana sa Cetinja u suzama
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih