Povezane vesti

Zelenović uzvratio Brnabić: A Vučić kod Merkel pred izbore?

Nova 03.09.2020
Nije problem kada Angela Merkel primi Vučića u Berlinu, pred izbore u Beogradu 2018, a problem je kada evroparlamentarci podrže borbu za slobodan Šabac, naveo je Nebojša Zelenović, lider ZZS, nakon što je premijerka Ana Brnabić kritikovala… »

"Tanja Fajon pokazala kako izgleda mešanje u izbore"

B92 03.09.2020
Beograd -- Evroposlanica iz Slovenije Tanja Fajon, i još sedam njenih kolega, otvorenim pismom građanima Šapca, pokazala je kako izgleda mešanje u izborni proces. To jeizjavila predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić. Brnabić je dodala i da je Fajon… »

Brnabić o izborima u Šapcu: Nečuveni potez Fajon

Nova 03.09.2020
Premijeka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je "nečuven" postupak evropskog parlamentarca Tanje Fajon jer se, kako je navela, stavila na jednu stranu u Šapcu, navodeći da je to "eklatantan" primer mešanja u izbore u jednom gradu. “Ali od 751… »

Premijerka Brnabić: Živopisni Šabac... Fajon pokazala kako izgleda mešanje u izbore

Kurir 03.09.2020
BEOGRAD - Evroposlanica iz Slovenije Tanja Fajon, i još sedam njenih kolega, otvorenim pismom građanima Šapca, pokazala je kako izgleda mešanje u izborni proces, ne u jednoj zemlji koja čak nije ni članica EU, nego u jednom gradu, Šapcu, gde će 5… »

Brnabić o pismu grupe evroposlanika šapčanima: Fajon pokazala kako izgleda mešanje u izbore

Mondo 03.09.2020
Evroposlanica iz Slovenije i posrednica u međustranačkom dijalogu u Srbiji, Tanja Fajon, i još sedam njenih kolega poslali su otvoreno pismom građanima Šapca povodom ponavljanja izbora. Šta o tome kaže premijerka Ana Brnabić. Evroposlanica iz… »

Ana Brnabić: Fajon je pokazala kako izgleda mešanje u izbore

Srbija danas 03.09.2020
Brnabić je dodala i da je Fajon pokazala kako izgleda "živopisna" demokratija u kojoj se u tom gradu održavaju izbori dok ne pobedi onaj koji je trenutno na vlasti. Evroposlanica iz Slovenije Tanja Fajon, i još sedam njenih kolega, otvorenim pismom… »

Vesti dana »