Povezane vesti
Pravda za korisnike turističkih vaučera: Sezonu odmora produžiti do 20. decembra
Nova ekonomija 03.09.2020
Udruženje "Moja Srbija" uputilo je nadležnom ministarstvu inicijativa da se rok važenja ovogodišnjih turističkih vaučera za odmor produži za mesec dana, navodi se u saopštenju. "Pomogli bi našim građanima da u tom periodu iskoriste svoje… »
Inicijativa za produženje roka važenja vaučera za odmor u Srbiji do 20. decembra
Danas 03.09.2020
Udruženje „Moja Srbija“ objavilo je danas da je uputilo inicijativu Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije, da produži važenje ovogodišnjih vaučera za odmor u Srbiji do 20. decembra. Zbog uvođenja vanrednog stanja izazvanog… »
Inicijativa: Da vaučeri za odmor važe do 20. decembra
Nova 03.09.2020
Udruženje "Moja Srbija" objavilo je danas da je uputilo inicijativu Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije, da produži važenje ovogodišnjih vaučera za odmor u Srbiji do 20. decembra. Zbog uvođenja vanrednog stanja izazvanog… »
Podneta inicijativa za produženje vaučera za odmor u Srbiji do 20. decembra
N1 Info 03.09.2020
Udruženje "Moja Srbija" objavilo je da je uputilo inicijativu Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije, da produži važenje ovogodišnjih vaučera za odmor u Srbiji do 20. decembra. "Zbog uvođenja vanrednog stanja izazvanog širenjem… »
Traži se produženje roka važenja vaučera za odmor
RTV 03.09.2020
BEOGRAD - Udruženje "Moja Srbija" uputilo je inicijativu Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije, da donese odluku o produženju važenja ovogodišnjih vaučera za odmor u Srbiji do 20. decembra. "Prethodnih meseci zvali su nas mnogi… »
Vesti dana »
Pismo koje je uzdrmalo OKS: „Ne zanimaju nas Đokice, Zeke i Bože“
Sport klub pre 3 satajoš 6 povezanih
Američki ministar odbrane uoči sastanka sa Netanjahuom: Pentagon spreman da razmotri sve opcije za Pojas Gaze
Blic pre 45 minutajoš 45 povezanih
VJT podnelo optužni predlog zbog napada na studente Fakulteta dramskih umetnosti
Insajder pre 6 satijoš 19 povezanih