Повезане вести
Борис Исаковић и Јасна Ђуричић на фестивалу у Венецији: Одржана светска премијера новог филма Јасмиле Жбанић
Блиц 03.09.2020
Ново остварење босанскохерцеговачке редитељке Јасмиле Жбанић „Qуо Вадис, Аида?“ о догађајима у Сребреници 1995. године, светску премијеру је имао данас на Филмском фестивалу у Венецији. Главне улоге у филму тумаче Јасна… »
Јасна Ђуричић: Овај филм о Сребреници је ужасно важан
Нова 03.09.2020
Погледала сам готово све што постоји о Сребреници и о страдањима. То су документарци, књиге, сведочења жртава, рекла је данас у Венецији наша глумица Јасна Ђуричић пред премијеру филма "Qуе Вадис, Аида" у ком тумачи насловну… »
Борис Исаковић: Двоумио сам се да ли да играм Ратка Младића
Нова 03.09.2020
Веома сам се двоумио да ли да прихватим улогу или не. После филма "Мушкарци не плачу", помислио сам да је то последња улога којом ћу се бавити таквим ликовима. Мени је стварно рата, после 30 година, апсолутно доста и сви бисмо… »
Борис Исаковић глуми Ратка Младића у филму о Сребреници: Мени је рата, после 30 година, апсолутно доста
Блиц 03.09.2020
Нови филм босанскохерцеговачке редитељке Јасмиле Жбанић „Qуо Вадис, Аида?“ о догађајима у Сребреници 1995. године, биће премијерно приказан данас на Филмском фестивалу у Венецији. Главне улоге у филму тумаче Јасна Ђуричић… »
Борис Исаковић као Ратко Младић у филму Јасмиле Жбанић о Сребреници
Данас 03.09.2020
Данас на Венецијанском фестивалу Нови филм босанскохерцеговачке редитељке Јасмиле Жбанић „Qуо Вадис, Аида?“ о догађајима у Сребреници 1995. године, биће премијерно приказан данас на Филмском фестивалу у Венецији. Остварење у… »
Вести дана »
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 1 сатјош 51 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
Радио 021 пре 6 сатијош 27 повезаних